Loading

…și în interesul arătat pentru ultima postare,  i-am răsfoit puțin contul, să vedem unde are aprecieri și unde nu. Astfel, am văzut o contorizate foarte bună la postări cu titlul precum : „Hristos s-a Înălțat” – 1.617 like-uri, 363 comentarii și 51 distribuiri…..„mersul pe jos aduce sănătate!” – 1.004 like-uri, 68 comentarii și 48 distribuiri…..„la mulți ani, Constantin și Elena” – 982 vizualizări, 768 comentarii și 43 de distribuiri….„să vă găsească Paștele cu bine” – 1028 like-uri, 154 comentarii și 235 distribuiri…..„vine Sfântul Gheorghe” – 1.111 like-uri, 84 comentarii și 143 distribuiri și lista cu astfel de postări poate continua. Totuși, de menționat că Rădulescu are și postări cu 500 de distribuiri privind promovarea drumurilor din județ, pe care le are în programul de asfaltare.

Ultima postare este despre umanitate,

Astăzi, când mergea pe jos prin șantierele din județ, deși nu ne spune în ce colț al Vâlcei, a găsit doi „băieți” și a decis să-i adopte. Mai mult, pentru a-i salva, de azi înainte le-a oferit un adăpost, probabil la Mihăești, unde domnia sa are o proprietate, promițând că ni-i va mai arăta pe măsură ce vor crește. Această postare a strâns în 4 ore 1500 like-uri, 163 comentarii și 139 distribuiri. Deci, Rădulescu poate să fie și uman atunci când nu-și arată mușchii cu publicațiile care nu-i sunt în grație. Poate ar trebui să-i remitem adresele în baza Legii 544/2001 după programul administrativ, să-l găsim și noi uman/ înțelept să-i putem adresa și alte adjective în articolele noastre.

”Sunt doi “băieți”, i-am botezat “Corbu” și “Ciobanu”. Merg zilnic în șantiere și prin județ. Astăzi, mi-au ieșit în cale aceste două suflete, pe care am decis să le salvez. România nu se face bine, dacă oamenii nu vor deveni mai buni. Nu poți fi un om bun atunci când arunci două suflete și le lași în voia sorții. Cei doi căței sunt bine acum, vor fi îngrijiți, deparazitați și hrăniți. I-am botezat “Corbu” și “Ciobanu”, pentru că am avut, de când mă știu, câini, și pe unul dintre ei îl chema “Ciobanu” și era un ciobănesc românesc. “Corbu” vine de la Corbi, sat în care am crescut. O să vi-i mai arăt pe măsura ce vor crește. Închei spunând că fiecare dintre noi trebuie să luptăm împotriva acestui fenomen care dezumanizează, și anume, abandonul animalelor.”, a scris acesta pe contul său de socializare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.