202 total views

După ce bună bucată de vreme – „Rapsodia Vâlceană” – emblema folclorică a județului Vâlcea și-a desfășurat activitatea într-un sediu insalubru (IMAGINI AICI)….

…..consilierilor județeni liberali ori le-a venit mintea la cap ori au înțeles că, nominal, se puteau „îmbogății” cu o plângere penală pentru abuz în serviciu. În ceasul al doisprezecelea au înțeles că este imperios necesar să voteze „darea în administrare Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea, a unor spații din municipiu” unde acesta să-și poată desfășura activitatea în condiții normale, activitate la care ambițioșii liberali poate că în mare parte participă.

Bine, acum trebuie să recunoaștem, capul răutăților este nimeni altul decât șeful lor – Buican Cristian – care s-a opus ca „Rapsodia Vâlceană” să aibă un sediu, dar și consilierii județeni liberali au demonstrat că sunt „preșul” deputatului ciobănaș, făcând jocul politic al acestuia. Proiectul de hotărâre astăzi este a patra oară supus votului „pentru”, iar liberalii județeni în loc să se facă de râs și să demonstreze că sunt împotriva bunului mers al activității Centrului, trebuiau să-l facă pe mister Buican să înțeleagă necesitatea acestor spații pentru instituția vâlceană și nu să caște gura la el spunând doar: „da, să trăiți șefu, așa facem!” Asta spune multe despre consilierii care ne reprezintă și fac politică în Consiliul Județean și nu administrație.

Pentru că, să fii ales consilier județean ori local pe o listă de partid, asta înseamnă, să nu votezi cum îți dictează conștiința și pentru binele cetățeanului care te-a trimis în Consiliul Județean sau Consiliul Local să-l reprezinți, ci să votezi cum îți dictează liderul de partid, adică, în funcție de interesele lui politice.

În concluzie, astăzi liberalii vor vota „pentru” sediu administrativ – „Rapsodia Vâlceană” – și vor avea un vot „împotrivă” în ceea ce privește punctul 23 de pe ordinea de zi a ședinței și anume: „trecerea unor imobile teren și construcție garaj cu 5 boxe din domeniul public al statului și administrarea MAI prin Instituția Prefectului județului Vâlcea, în domeniul public al județului Vâlcea, respectiv: terenul în suprafață de 910 mp și construcție garaj cu 5 boxe în suprafață de 297 mp”.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.