203 total views

Buldogul pedelist Vasile Blaga şi Sclifosita lui Iohannis, Alina Gorghiu, ambii co-preşedinţi ai noului PNL, nu mai participă la manifestaţiile organizate de Ziua Imnului Naţional de teama de a nu fi trataţi cu flit de primarul interimar Ion Gigi Matei (PSD). Cei doi îşi propusesră să ţină un discurs în faţa râmnicenilor prezenţi, o idee extrem de proastă după părerea liderului PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican care i-a informat că peseditul nu le va da ocazia să facă pe vedetele la Râmnic, deci e mai bine să stea acasă.

blaga si ghorghiuOficial cei doi au renunţat la vizita anunţată cu o lună de zile înainte pentru a-i da lui Matei un vot de blam. Adică au boicotat manifestaţia pentru că nu le place ,,faţa” primarului Matei care a luat cu japca funcţia de la municipiu pe modelul implementat de liberali la CJ. Anunţul a fost făcut de deputatul Cristian Buican.
„Am discutat cu cei doi co-preşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, şi le-am sugerat să amânăm vizita ce urma să aibă loc în acest week-end. Au fost mai multe considerente care au stat la baza acestei sugestii pe care am făcut-o, printre care slaba organizare de către demisul primar Matei Gigi Ion a Zilelor Imnului Naţional, dar şi faptul că în toamnă pot veni la Vâlcea după desemnarea candidaţilor la alegerile locale din 2016, pentru a-i susţine. Amânarea vizitei reprezintă un avertisment dat reprezentanţilor PSD demişi din fruntea primăriei Râmnicului, un boicot la adresa acestora care, deşi nu mai au majoritate în Consiliul Local, se agaţă de scaun pentru interese personale, a afirmat deputatul Cristian Buican.
Buican a avut şi un interes mai puţin ,,ortodox”, i-a ţinut pe cei doi în Bucureşti pentru a evita aducerea lui Romeo Rădulescu în PNL Vâlcea, o mişcare care l-ar fi scos pe Mircia Gutău din lista liberalilor la alegerile din 2016

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.