218 total views

Traficul pe Valea Oltului se desfăşoară, alternativ, pe o singură bandă la km. 224 din cauza unei alunecări de teren. De asemenea, ceaţa şi vizibilitatea sub 50 m, pe alocuri, creează probleme în judeţul Suceava, potrivit unei informări a Centrului Infotrafic din Poliţia Română.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (6:30), nu sunt semnalate drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.

În judeţul Suceava, pe DN2 Fălticeni – Siret şi pe DN2E, în zona Gura Humorului, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 100, pe alocuri sub 50 de metri. Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată şi să folosească luminile de întâlnire, iar dacă ceaţa este densă şi luminile specifice.

Pe DN7, pe Valea Oltului, între localităţile vâlcene Robești şi Balota, pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 224+518 – 224+538, circulaţia se desfăşoară pe o bandă, alternativ, în ambele sensuri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat carosabilul pe sensul de deplasare Râmnicu Vâlcea – Sibiu pe o lățime de aproximativ un metru.

În judeţul Suceava, pe DN2E Marginea – Clit, la kilometrul 63+392 de metri se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, din cauza surpării unui podeţ.

Rute ocolotoare pentru traficul greu:

-pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone: DN17 Păltinoasa – Suceava, DN2 Suceava – intersecţie cu DN2H, DN2H Milişăuţi – Rădăuţi, DN17A Rădăuţi – Marginea:

-pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată între 7,5 tone şi 10 tone: DN2K Solca – Milişăuţi, DN2H Milişăuţi – Rădăuţi, DN17A Rădăuţi – Marginea.

Reamintim că pe DN1 Bucureşti – Braşov, restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, se aplică, pe toată perioada anului, de luni până joi în intervalul orar 6:00 – 22:00, iar de vineri până duminică pe tot parcursul acestor zile (în intervalul orar 0:00 – 24:00).

Principalele rute ocolitoare pentru această categorie de autovehicule sunt:

• DN1A: Bucureşti – Ploieşti – Braşov;

• autostrada A3: Bucureşti – Ploieşti; DN1A: Ploieşti – Braşov.

Reamintim, de asemenea, că în judeţul Constanţa, pe DN39, pe podul de la Agigea aflat în lucru (km 8+988), în perioada 23 ianuarie – 14 iunie 2014 se întrerupe traficul rutier pentru toate categoriile de vehicule, timp de patru ore, în zilele de joi, sâmbătă şi marţi, în intervalul orar 09:00 – 13:00, şi în fiecare noapte de luni spre marţi, între orele 23:00 şi 03:00. Se menţine restricţia de viteză de 50 km/h şi cea impusă autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 5 tone. Rută ocolitoare: A2-nod rutier Medgidia, DJ381 nod rutier Medgidia – Ciocârlia de Sus, DN3 Ciocârlia de Sus – Cobadin, DJ391 Cobadin – Mereni – Topraisar, DN38 Topraisar – Agigea, DN39 Agigea – Mangalia

REALITATEA.NET

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.