215 total views

Esti un cetatean pensionar bolnav si guvernul spune ca nu exista nici o ingrijire medicala la domiciliu disponibila pentru tine? Deci, ce faci?

Planul nostru pentru pensionarii de 65 ani sau mai in varsta : vi se da o arma si 4 gloante . Vi se permite sa trageti in patru politicieni. Desigur, acest lucru inseamna ca veti fi trimis la inchisoare dar aveti avantajul ca veti primi trei mese pe zi, un acoperis deasupra capului, incalzire centrala, aer conditionat si tot suportul de ingrijire a sanatatii de care ai nevoie!
Aveti nevoie de dinti noi? Nici o problema. Nevoie de ochelari? Asta-i grozav. Aveti nevoie de un nou sold, genunchi, rinichi, plamani sau inima? Sunt toate acoperite.
Ca un bonus, copiii dvs. pot veni in vizita la dumneavoastra la fel de des cum o fac acum. Si cine va plati pentru toate astea? Este acelasi guvern care tocmai ti-a spus ca nu isi poate permite sa te ingrijeasca dupa ce ai platit 40 de ani taxele catre stat. Si poti sa scapi de 4 politicieni inutili, si in plus pentru ca esti un prizonier, nu trebuie sa mai platesti taxe pe venit .

Halal de tara mea!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.