141 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil – Centrul de Exploatare Vest a executat o serie de lucrări în ultima perioadă în întreaga arie de operare. Astfel, în sectorul Govora, în urma finalizării lucrării de înlocuire a reţelei de alimentare cu apă, s-au turnat beton şi strat asfaltic pentru aducerea la starea iniţială a str. Eroilor, Băile Govora .

apavil2În comuna Păuşeşti Otăsău au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile( mufare conductă PEHD, De 63 – sat Văleni). Intervenţii similare s-au făcut pe reţeaua de apă potabilă – str. Viorelelor – Băile Govora, în Buneşti – sat Brozbeşti, precum şi la cinci branşamente individuale din comunele Păuşeşti Otăsău şi băile Govora.Tot în sectorul Govora, s-au înlocuit apometre defecte, s-au efectuat noi branşamente conform avizelor tehnice de branşare-racordare la apă/canalizare; la staţia de apă Barcane s-a montat un debitmetru şi s-au realizat lucrări de împrejmuire a staţiei de epurare Mihăeşti cu plasă de sârmă zincată.
În sectorul Horezu au fost finalizate lucrările de montare conductă PEHD, DN 110 în satul Izvorul Rece, fiind făcute inclusiv umplutură în şanţ şi aducerea la starea iniţială a terenului la lucrarea “Înlocuire reţea alimentare cu apă potabilă şi refacere branşament Vaideeni – Izvorul Rece”.
Alte lucrări punctuale derulate în sectorul Horezu au vizat: decolmatarea şi curăţarea manuală a prizei de captare de suprafaţă Romani – Horezu şi Izvorul Rece; înlocuirea unor apometre defecte; montarea conductei PVC şi căminelor de vizitare pentru lucrarea „ Reţea canalizare pe str. C-tin Brâncoveanu”; finalizarea igienizării staţiei de apă Bârzoteni; curăţarea şi spălarea reţelei de canalizare şi a căminelor de vizitare pe str. 1 Decembrie, pct. Monea- Horezu.
În sectorul Băbeni s-a procedat la monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de apă Predeşti şi Corbi ( comuna Nicolae Bălcescu), a staţiei de epurare Valea Bălcească, a staţiei de apă Şirineasa şi a staţiilor de epurare Şirineasa şi Slăviteşti. De asemenea, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile situate în Băbeni- pe str. Calea lui Traian, Ungureni, Mărculeşti.
Alte lucrări importante din sectorul Băbeni au vizat: efectuarea de noi branşamente conform avizelor tehnice de branşare – racordare la apă-canalizare în Şirineasa; înlocuirea apometrelor la branşamentele individuale în Băbeni, str. Teilor, Şirineasa şi Nicolae Bălcescu; montarea a doi hidranţi subterani pe str. Ariei şi 2 pe str. Mărculeşti; s-au efectuat montări de apometre pe str. Unirii – Băbeni; urmărirea lucrărilor de săpătură mecanică la montarea conductelor de apă şi canalizare pe str. Ungureni şi Aleea Liceului, precum şi la montarea conductelor de canalizare pe str. Uzinei, Romani, Pădureţu, Mărculeşti şi Valea Mare; punerea în funcţiune a staţiilor de pompare şi repompare în Romani şi Băbeni ( Pădureţu).

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.