1,196 total views

Cu o treabă prin comuna vâlceană Budești, am întâlnit caravana Alianței 2020 USR PLUS, pe care scrie FĂRĂ HOȚIE AJUNGEM DEPARTE. Am împrumutat de la ei materiale de propagandă electorală, cei drept nu am citit până acum oferta lor, pentru a înțelege de ce s-au unit și ce propun că vor face. USR are ceva membri și experiență, PLUS nici una, nici alta.

Spun ei: ne-am unit și mergem la victorie. USR și PLUS au făcut o alianță electorală pentru a oferi oamenilor decenți din România o alternativă care poate să câștige alegeri, pentru că fără hoție construim spitale, fără hoție terminăm autostrăzile, fără hoție reparăm școlile.

„Alegerile de pe 26 mai sunt primele alegeri de când Dragnea și PSD au preluat puterea în România. După doi ani de abuzuri și proteste, după doi ani în care România a fost condusă de o gașcă de hoți, acum avem pentru prima dată șansa să acționăm acolo unde contează cu adevărat, la vot. Alegerile de pe 26 mai vor da direcția. Mergem mai departe cu hoție și infractori sau alegem o nouă direcție, una care pune pe primul loc bunul simț și competența. Noi suntem convinși că sunt milioane de oameni onești și decenți în România și împreună putem învinge PSD. De data aceasta, putem trimite la Bruxelles oameni cinstiți și profesioniști, nu apărători ai hoților, agramați și incompetenți”, se arată în manifestul pe care l-au promovat în această campanie. Îndemnul Alianței 2020 USR PLUS este ca oamenii să nu mai stea pasivi și să iasă la vot pe 26 mai. Eu votez pe 26 mai, tu votezi?

Acest articol nu este articol de campanie.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.