1,068 total views

Consilierii liberali ai PNL Vâlcea şi-au revizuit atitudinea cu privire la activitatea din CL. Aleşii PNL nu pot boicota şedinţa de azi aşa cum promiteau săptămâna trecută. Liderii partidului şi-au dat seama că prin blocarea activităţii CL vor înregistra o pierdere de imagine greu imaginabilă.

Fostul deputat Samoil Vîlcu, fost secretar general al PDL Vâlcea, a afirmat că liberalii au făcut un troc cu primarul interimar Gigi Matei prin care au promis votarea proiectelor de hotărâre importante pentru oraş, în schimbul introducerii pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre privind schimbarea actualui interimar cu liberalul Eduard Vârlan.
,,Nu va fi niciun boicot în şedinţa de mâine a Consiliului Local. Ar fi o mare prostie, nici nu s-a luat în discuţie acest lucru. Consilierii noştri au ajuns la înţelegere cu Gigi Matei şi vor vota toate proiectele de hotărâre importante, iar la final vor vota şi proiectul de hotărâre privind schimbarea domnului Matei cu Eduard Vârlan. Domnul Matei trebuie să înţeleagă că a ajuns interimar tot în urma unui vot, chiar discutabil dacă am putea spune, pentru că s-a autovotat, şi nu l-a contestat nimeni. Acum ne-am consultat cu juriştii şi am respectat toţi paşii pentru schimbarea domnului Matei. Nu ne ducem nepregătiţi la şedinţă aşa cum se spune, şi chiar dacă actualii consilieri PNL sunt mai slabi decât şi-ar dori populaţia vor vota pentru interesele oraşului. Nu cred că prefectul sau secretarul vor ataca şi acest proiect de oportunitate, cum a făcut-o prima dată, pentru că nu intră în atribuţiile lor să decidă ce este şi ce nu este oportun. Ei trebuie să vegheze la legalitatea actelor, atât. Dacă nu o va face, îi vom face din nou plângere la partid, că nu avem unde altundeva”, a precizat fostul pedelist.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.