1,455 total views

Fostul primar Mircia Gutău nu-şi pune soarta în mâinile liderilor PNL Vâlcea În concluzie, nu face jocurile în CL al Râmnicului. Fostul lider PDL a aflat că în sânul fostului partid au apărut disensiuni pe tema candidaturii sale la Primăria Râmnicului şi îşi ia măsuri de apărare împotriva trădărilor inerente.

,,Dacă întru în bătălia pentru Primăria Râmnicului, eu trebuie să o fac, conştient, că o pot face şi singur. Eu nu am niciun amestec în formarea majorităţii în CL. Au venit la mine şi m-au întrebat ce să facă, că nu mai pot lucra cu Gigi Matei, pentru că e arogant, şi le-am spus să facă ce vor, dar să o facă legal! Matei a spus că el nu vrea să fie condus de oricine, că mai bine pleacă. Dacă el nu mai vrea, poate să fie alt pesedist, dar e normal ca PSD să aibă un reprezentant în Executivul Primăriei, datorită scorului obţinut în alegeri. E problema dumnealui dacă renunţă la tot, dar noua majoritate nu mai vrea să lucreze cu el. I-a făcut pe consilierii locali ,,persoane fizice”. Asta denotă aroganţă! Cred că, oamenii l-ar fi apreciat mai mult, dacă îşi dădea demisia. Era mai onorabil. Eu nu am aruncat niciodată cu noroi şi nu l-am învăţat niciodată ce să facă sau cum să facă. Am spus doar cum aş fi făcut eu”, spune Gutău.
Matei a afirmat că nu pleacă doar de dragul de a-i lăsa pe alţii în locul lui. Cât despre aşa zisele consultări cu majoritatea nou creată, interimarul a precizat că i-a consultat şi a ieşit atât de bine, încât mai nou, încearcă să-i blocheze proiectele, cum ar fi cel de modernizare a Pieţei Centrale.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.