181 total views

Peste 200 de poliţişti vor asigura măsurile de ordine pentru buna desfăşurare a manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, în judeţul Vâlcea.

 

La data 1 Decembrie, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, în mai multe localităţi din judeţ, vor fi organizate manifestări publice, ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

Poliţiştii vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice circumscrise acestor sărbători.

Pentru ca desfăşurarea manifestărilor să aibă loc în condiţii de linişte, măsurile de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate de 222 de poliţişti, dintre care 41 de la poliţia rutieră, 142 de ordine publică, 16 de investigaţii criminale şi 23 din cadrul altor structuri.

101 de patrule de siguranţă publică, dintre care 26 pedestre şi 75 auto, vor acţiona, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Poliţiştii de la transporturi vor patrula în trenuri de călători (cu precădere pe rutele către municipiile unde vor avea loc manifestările), precum şi în staţii şi triaje de cale ferată.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.