1,374 total views

Week-endul care abia s-a încheiat s-a soldat cu demararea unei lucrări ample de suplimentare, consolidare şi modernizare a platformei de locuri de joacă, un capitol oarecum delicat mai ales pentru faptul că cel de al doilea muncipiu al Vâlcii, Drăgăşani, este, de foarte mult timp deja, deficitar.

Astfel, firma Filaprod din Drăgăşani, administrată de un om cu o vastă experienţă în domeniu, respectiv Dumitru Oprea (foto), a început lucrările la amenajarea unui complex de locuri de joacă în vederea înfiinţării, pe o suprafaţă importantă din parcul Batca, cea mai cunoscută şi mai vastă întindere de spaţii verzi din urbea vinului, a unui skate park. Acesta urmează a se întinde pe o suprafaţă de 700 mp. “Este un fel de pistă de role pentru copii, care cuprinde opt module, pentru diferite exerciţii.

 

Primarul Nedelcu nu a luat această iniţiativă cu de la sine putere ci, dimpotrivă, utilitatea investiţiei este dovedită deja de un număr de peste 700 de semnături primite în acest sens de la copiii din Drăgăşani”, ne-a informat Dumitru Oprea. Banii pentru această investiţie vor fi alocaţi din bugetul local al oraşului viilor şi vinului. Este vorba despre aproape 100.000 de lei noi. “Este foarte greu de realizat din cauza faptului că suprafaţa betonului trebuie elicopterizată cu cuart, atât pe orizontală cât şi pe verticală.

Termenul de finalizare este de cincizeci de zile. Însă noi, ca şi constructor, ne-am asumat deja răspunderea de a o finaliza mai repede, adică în maximum 45 de zile, astfel încât copiii să se poată bucura de noua investiţie chiar în această vară. Mai pe scurt, vă promit că de alegerile europarlamentare va fi gata!”, a garantat managerul firmei de construcţii SC Filaprod SRL, care se ocupă de lucrare, Dumitru Oprea.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.