264 total views

O nouă construcție în municipiu Râmnicu Vâlcea, în Cartierul Nord, între blocul I5 și I6, punct Katy și Sile, a creat un conflict între proprietarul care dorește să construiască și locatarii celor două blocuri.

Aproape câte un locuitor/apartament a fost prezent, marți 17 aprilie, la ședința de bloc stabilită de aceștia, la care a participat și consilierul municipal Băzăvan Constantin. Situația a fost prezentată aproape în detaliu, cu documente, iar locatarii sunt hotărâți să nu cedeze, făcând toate demersurile necesare pentru a nu se învecina cu un alt bloc care le poate afecta condițiile de trai.

A fost invitat să participe la ședință și consilierul municipal liberal Grigore Crăciunescu, dar a sunat și a spus că nu mai poate ajunge, deoarece este plecat din localitate, iar traficul nu-l ajută să ajungă la timp. Și primarul Mircia Gutău a fost invitat, dar, la fel, acesta a spus că nu poate să fie prezent la dezbatere deoarece a fost anunțat din scurt și avea deja un alt program stabilit.

Într-o discuție telefonică purtată cu noul proprietar al terenului dintre blocuri, Marinescu Virgil, acesta a susținut că nu are nevoie de acordul vecinilor

Marinescu, după ce a considerat că vorbim în paralel, a spus totuși că: „sunt al doilea proprietar, locatarii vor un fel de șpagă, PUZ-ul îl am aprobat de cei 9 arhitecți ai județului, nu construiesc de capul meu…”

Deocamdată îi transmitem domnului Marinescu că în paralel a vorbit dumnealui când a spus că are PUZ aprobat și că nu are nevoie de acordul locatarilor. Aveți, domnule Marinescu, mai ales pentru spatiul comercial pe care nu puteți să-l faceți decât dacă aceștia semnează pentru. Mai mult, chiar Cristinel Vlad, de la Arhinet Plus, ne-a confirmat că nu aveți PUZ aprobat și că sunteți în faza de intenție și tot acest PUZ, domnule Marinescu va trebui votat de Consiliul Local Municipal.

Deocamdată ne oprim aici cu speculațiile, iar pentru mai multe detalii declarațiile video atașate pot să lămurească pe oricine și chiar să tragă și co concluzie.

Atenție de la minutul 12.00 – un sâmbure de adevăr poate există în cele declarate

Cel mai afectat locatar

Toți administratorii sunt cu primarul, să dispară toți

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.