246 total views

“VĂ ROG RĂSPÂNDIȚI! “, aşa sună mesajul de pe https://danielvla.wordpress.com/2016/08/04/petitie-online-pentru-a-opri-teroarea-asupra-monahilor-de-la-manastirea-lacul-frumos-din-arhiepiscopia-ereticului-varsanufie/

1

MÂNĂSTIREA „LACUL FRUMOS„ A ÎNTRERUPT POMENIREA arhiepiscopului VARSANUFIE

Dar iată că prigoana asupra celor patru monahi s-a declanșat. S-a creat o petiție pentru susținerea lor. Să semnăm cât mai mulți, să ne rugăm pentru ei! Trădătorii-eretici și prigonitorii nu trebuie să facă legea în BOR!

Solidari cu monahii de la Măn. Lacul Frumos, judeţul Vâlcea

In urma curajului de a pastra dreapta credinta, monahii de la Mănăstirea Lacul Frumos, din judeţul Vâlcea, au fost pedepsiti de catre Arhiepiscopul Varsanufie. La Mănăstirea Lacul Frumos au fost adusi fortat calugarii de la Schitul Pahomie. In manastirile din Valcea s-a instalat teroarea. Pentru ca manastirile sunt si ale noastre, dorim ca cele doua lacasuri de cult sa revina la formula in care au fost.
petitieonline.com/solidari_cu_monahii_de_la_mn_lacul_frumos_judeul_valcea
Mărturisitorii sunt aceștia:
1Stareț Ieromonahul Grigorie
2 – Monahul Chiriac
3 – Monahul Atanasie
4 – Fratele Valerică

Comentarii de pe facebook:

Mihaela Ion

DISTRIBUITI! SPER CA ACEASTA POSTARE SA NU FIE BLOCATA. MAI SUNT SI ALTE CAI SI SUNT HOTARATA SA APELEZ LA ELE
APEL URGENT CATRE PRIETENII DIN VALCEA: PROTJATI-I PE ADEVARATII SLUJITORI AI DOMNULUI! IATA, EXACT CE AM INTUIT.DACA ESTE ADEVARAT E CAZUL SA DESCHIDEM LISTELE PT SEMNATURI PT ADUCEREA CALUGARILOR INAPOI. LA VOI E PUTEREA ATI DEMONSTRAT-O. DACA VA FI NEVOIE VETI AVEA SI SPRIJINUL PRESEI.

Simona Antonoiu

Staretul de la Lacul Frumos a fost deja schimbat ieri..de Varsanufie..si mutați obligatoriu-fortati călugării de la Pahomie cu staret cu tot,adică par Siluan la Lacul Frumos,iar la Pahomie -va fi de maici..trimise de la Man Iezer,alese aleatoriu de Varsanufie..pt ca nimeni nu a vrut sa plece.(toate sunt mici si firave..nu vor rezista in M-tii Builei..in ger..gheata si frig..conditii foarte grele)..deci Pahomie va fi metoc al M.Iezer..Ieri,omul acesta a provocat multa suferință….s-au varsat multe lacrimi de acesti oameni minunati…a provocat atata rau Varsanufie
numai Bunul Dumnezeu sa-l oprească..

Gelu Rabel

Pai era cutuma ca in munti Builei sa nu inopteze femei sau nici pasta nu o stia preailuminatul

Iuliana Viorica

DACA NU NE VOM MOBILIZA PENTRU A SEMNA PETITII TOATE MANASTIRILE VOR FI GOALE IAR CALUGARII CARE NU SUNT DE ACORD CU SINODUL DIN CRETA NU SUNT AGREATI DE REGIMUL BOR.

Mănăstirea Lacul Frumos Vlădeşti

HRAMUL SFINŢILOR ARHANGHELI MIHAIL ŞI GAVRIL

Situata la 11 km de municipiul Rm.Valcea, Manastirea Lacul Frumos Vladesti are o bisericuta noua, a carei constructie a inceput in anul1947-1948. Atunci se intentiona sa se ridice aici, in acest loc minunat, o biserica de mir. Regimul din acea vreme a hotarat insa ca materialele adunate pentru constructia bisericii sa fie destinate constructiei unei scoli, care astazi nu mai functioneaza.
Pentru cei care nu cunosc aceste locuri, trebuie sa spunem ca s-a demonstrat stiintific ca in zona Lacului Frumos exista puncte energetice asemenea celor de la Ocnele Mari – Ocnita, dar mult mai puternice, creatoare de energie pozitiva.
De altfel, toata lumea cunoaste ca punctul maxim de vizibilitate al eclipsei din 1999. A fost in judetul Valcea. Multi isi amintesc ca a fost nominalizata atunci localitatea Ocnele Mari cu punct maxim de vizibilitate, alaturi de localitatea Vladesti, situata in apropierea Ocnelor. In Vladesti, zona in cauza era Lacul Frumos, in care, cu ajutorul bunului Dumnezeu si al oamenilor cu suflet mare si dare de mana, s-a ridicat Manastirea Lacul Frumos in anul 1994.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.