3,005 total views

…cu șampanie aleasă, foc de artificii și multă distracție. Ștefan Prală i-a organizat fiului său un majorat de poveste chiar la ranch-ul de la Câineni, departe de ochii curioșilor, o locație selectă pentru evenimente selecte. Până acum „casa” a fost folosită 99% pentru afaceri și negocieri politico-administrative de un nivel aparte, neștiut și neimaginat de mulți. Din când în când, casa o mai pune la dispoziție și tinerilor care merită.

Așadar, în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, Ștefan Prală, ne spune un părinte al cărui copil a luat parte la distracție, a fost cel mai fericit tată, băiatul facându-i 18 ani, o vârstă pe care tinerii așteaptă a o împlini pentru „a trage” cheful libertății. Când împlinești 18 ani ești considerat un adult din punct de vedere legal. Poți vota, poți lua un împrumut la bancă, să-ți faci un card de credit, să bei alcool, într-un cuvânt să faci cam tot ce vrei. Practic, vârsta de 18 ani este momentul în care te desparți de adolescență, nu mai ești copil, ci un bărbat matur, liber de tutela părinților.

Majoratul, pentru că este o zi de naștere extrem de importantă, urările și distracția trebuie să fie și ele speciale, iar în acest sens Ștefan Prală i-a pregătit fiului său o petrecere majorat ca la carte. Prietenii/colegii tânărului, spun și „invidioșii”, s-au bucurat de un meniu bogat, băuturi selecte, muzică aleasă, lăutari, foc de artificii și foc de tabără, toate timp de 3 zile. Puștiul deși a avut parte de un chef pe cinste, sora lui, Theodora Prală, nu a fost prezentă, nefiind de fapt invitată, pentru că prin comportamentul neadecvat din ultima perioadă l-a supărat atât de rău pe Ștefan Prală că acesta a fost obligat să o renege.

Într-o discuție, la finalul verii 2021, Ș.P. mărturisea că nu vorbește cu Theodora și nici nu are ce mai vorbi cu ea, pentru că efectiv l-a făcut de râs. Iată, într-adevăr nu vorbește cu ea! Să nu uităm, Prală (nu mai este, deocamdată) a fost un „animal politic”, obținând sinecuri după sinecuri bine retribuite, care cereau o muncă minimă sau nici măcar atât. Important e că omului i-au picat relațiile care-i aduceau bani după bani și și-a construit o avere încă din primii ani de la Revoluție, știind să pătrundă în „mintea” cui trebuie. În fine, nu mai contează ce a făcut sau nu Ș.P., contează că astăzi se mândrește foarte tare cu junele care este olimpic, este sportiv (handbal) și este extrem de activ în demersul său educativ care cu siguranță îi va oferi un succes profesional de invidie.

În comparație, sora lui Theodora, după ce a fost „exclusă” din Primărie pentru fapte ce trec granița bunului simț, se pare că studiile invocate în „dreptul la replică” transmis către publicația TdV au fost minciuni, pentru că de atunci ea nu a fost în stare să se mai angajeze nicăieri. Absolventă a unui master în ingineria mediului și, atenție!, altul în Administrația Publică, acum, spun „prietenii”, și-ar fi cumpărat un scun într-un salon de cosmetică, unde face unghii!!! Deci, are două mastere, dar după ce „tacsu” și-a luat mâna de pe ea, nu i-au mai fost de ajutor considerând că are suficientă pregătire pentru a ocupa un alt post public, demonstrând că poate, ci face unghii. Și sub nici o formă nu-i criticăm jobul acum ales, ci facem o mică comparație. Tati nu, Gutău nu, iată că s-a ales praful de studiile care i-au adus „pregătirea” necesară pentru a se angaja în Primăria Râmnicu Vâlcea sau în altă parte.

Așadar, ca în fiecare bătătură cu bune și cu rele, Ștefan Prală acum are și el o mulțumire – un puști în care a meritat să investească. Din surse sigure știm că tânărul a fost ani de zile meditat la materiile de bază, având zilnic un program extrem de încărcat și bine conturat – școală, meditații, antrenamente – și gata ziua. Nu a fost un puști care și-a pierdut timpul pe la terase ori prin cluburi, ci unul care a pus mâna pe carte să ajungă un bărbat adevărat, pe care familia se poate baza.

Tudor Prală, un tânăr care promite!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.