136 total views

Săptămâna trecută Organizaţia Judeţeană Vâlcea PDL, s-a mai “îmbogăţit” cu o specie politicianistă. Această specie extrem de rară este individualizată în partea de Vest a jud. Vâlcea, trăieşte la înălţimi de peste 1000 m şi are ultima particulă a numelui de familie reprezentată de vocala “u”.

Specia politică se numeşte “ Baronul de Vaideeni” şi a fost devoalată de fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale Rm. Vâlcea a PDL, domnul Romeo Rădulescu.

Într-un act de mare bravură, Radulescu a devoalat această nouă specie politică ce ataca în mod direct şi ireversibil Organizaţia Municipală PDL Rm. Vâlcea.
Şi se luptară, mări’ se luptară, zi de vara până’n seară, oamenii lui Rădulescu cu specia “Baronului de Vaideeni”. Şi ca să vezi nedreptate istorică, “Baronul de Vaideeni”, multiplicat, reuşi să-l învingă pe vaşnicul Romeo, şi să dea “din pristolul de la Roma, calului ovăz”.

“Baronul de Vaideeni”, în traducere liberă Romulus Bulacu şi multiplicarea sa, Grig Crăciunescu, au declarat pe surse, că Romeo a fost “bătut” pentru că suferea de infatuare, rezultate slabe şi mai vroia să împartă si puterea cu ei. Şi acest lucru , mai ales ultimul, nu era posibil. Puterea aparţine numai celor care sunt “prieteni ai prietenilor”.

PDL Vâlcea a înregistrat, cu această punere la colţ a lui Romeo Rădulescu, un lucru care-i lipsea şi anume, a intrat în galeria partidelor unde tinerilor imberbi, care au vrut şi ei să conducă, li s-a retezat pohta ce-au pohtit şi au fost puşi acolo să stea să se mai gândească, cum este să te iei de “dinozaurii” partidului.

Până acum, PDL-ul se mândrea cu faptul că Romeo Rădulescu şi prietenii săi de la Municipiu au condus interesele acestui oraş şi că au făcut o sumă (?) de lucruri bune. Ca niciodată, conducerea Judeţeană a PDL nu ne-a spus care au fost aceste lucruri bune; am reuşit să conştientizăm abia acum când l-au eliminat pe Romeo Rădulescu pentru rezultate slabe, electorale nu administrative. Şi uite aşa, apăru în folclorul vâlcean şi expresia “Baronii de Vaideeni”.

Suntem curioşi, cum vor reuşi conducătorii PDL-ului Judeţean să-i mai acuze pe adversarii lor psd-işti de ”Baroniadă”, când acest titlu “nobiliar” le-a fost oferit si lor, cu mare largheţe de Sir Romeo Rădulescu, cavaler D’Orange, fostul lor comandant de la oastea municipală.

De asemenea, aşteptăm o confirmare de la Baronul – Preşedinte, Romulus Bulacu, dacă sunt adevărate epitetele prezentate de Romeo Rădulescu, ca aparţinând zicerilor sale, vis-a-vis că bărbaţii sunt “beţivi” şi femeile “proaste”. Una peste alta, la PDL Vâlcea s-a instaurat o “Pax Romana” dictată de troica – Bulacu, Vâlcu, Ungureanu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.