1,132 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 25 – 29 septembrie 2017 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, pe străzile I. L. Caragiale la blocurile A34/2 și A35/2, Nicolae Bălcescu la blocul 7, Remus Bellu și Ostroveni la blocul A24/2.

AVARII SOLUŢIONATE. Au fost soluţionate 4 avarii la reţeaua de apă potabilă pe străzile Constantin Stănciulescu nr. 16, Eftimeștilor nr. 130, Regina Maria în Piața Centrală și Ciocăneștilor nr. 22R .

POMPE CURĂŢATE. Au fost curăţate pompele de canalizare Morilor, Arinilor, Goranu şi Dem Rădulescu, precum şi pasajele de pe str. Dacia, Bogdan Amaru şi Râureni.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

 • s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere pe străzile Calea lui Traian, Morilor, Argintari, Viilor, Ostroveni, 1 Mai, Antim Ivireanu, Dacia, Luceafărului, I. C. Brătianu, Tineretului, Carol I, Dem Rădulescu, Bogdan Amaru, Florilor și Remus Bellu;
 • s-au finalizat lucrările de execuție racord canalizare pe strada Regina Maria la blocul J, sc. B;
 • s-au executat lucrări de înlocuire racord canalizare menajeră pe strada I.L. Caragiale la blocul A35/2, sc. A;
 • s-a montat ramă și capac carosabil cu piesă suport din beton armat pe strada Argintari nr. 41;
 • s-au continuat lucrările de înlocuire rețea apă potabilă pe strada Eleodor Constantinescu;
 • s-au finalizat lucrările de extindere rețea apă potabilă și branșamente pe strada Alexandru Budișteanu, se continuă cu spălare rețea apă potabilă și verificare;
 • s-au continuat lucrările de întregire rețea apă potabilă D400 mm din bulevardul Nicolae Bălcescu intersecție cu strada Ferdinand până la bulevardul Tudor Vladimirescu intersecție cu strada Libertății;
 • s-au continuat lucrările de prelungire a rețelei de canalizare pe strada Ciocăneștilor;
 • s-au finalizat lucrările de înlocuire rețea apă potabilă și branșamente pe strada Calea lui Traian la blocurile S20, S24, S26 – Grădinița Oltchim, se continuă cu amenajarea terenului.

CĂMINE CURĂŢATE. Au fost curăţate gurile de scurgere şi căminele de canalizare în mai multe zone din municipiul Rm. Vâlcea:

 • Ostroveni (blocurile A12, A27/2, A27/3, A33, sc. A, și pe strada Marin Sorescu la blocul A38/3);
 • Centru ( străzile Gabriel Stoianovici la Liceul Tehnologic Căpitan Nicolae Pleșoianu, Știrbei Vodă nr. 155 și bulevardul Tudor Vladimirescu la blocul O9);
 • precum și pe străzile Calea lui traian la blocul 7, Rapsodiei la blocul M1 și Calea lui traian la stația Rompetrol.

62 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate și înlocuite un număr de 62 apometre, fiind întocmite şi un număr de 16   documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.