Loading

Nini Săpunaru, propus pentru funcţia de ministru al Transporturilor

Nini Săpunaru este propunerea lui Crin Antonescu, preşedintele PNL, pentru funcţia de ministru al Transporturilor. “Voi aştepta decizia partidului de duminică”, a spus Nini Săpunaru,la Realitatea TV.Deputatul PNL Nini Săpunaru a declarat,la Realitatea TV, că a fost sunat şi întrebat dacă acceptă propunerea preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

“Am fost întrebat dacă aş accepta propunerea, din partea dânsului, pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Am acceptat. Sunt onorat de propunere. Voi aştepta decizia partidului de duminică. Atâta vreme cât am fost anunţat, nu avea niciun rost să ţinem secret. Dânsul a declarat că are o propunere pe care o va face duminică. Atâta vreme cât deja s-a aruncat numele pe piaţă, l-am sunat şi m-a autorizat să anunţ acest lucru “, a spus Nini Săpunaru,la Realitatea TV.

Totodată, premierul Victor Ponta a anunţat, joi, că îi va trimite luni dimineaţa preşedintelui Traian Băsescu noua nominalizare pentru funcţia de ministru al Transporturilor, după ce PNL va lua o decizie în acest sens.

Ponta

“Vrem să avem un ministru al Transporturilor care să se ocupe direct de toate lucrurile astea”, a spus Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat în inspecţie pe centura Capitalei. El a arătat că îi va transmite preşedintelui noua propunere pentru portofoliul Transporturilor luni dimineaţa, înainte să plece în vizita oficială pe care o va efectuala Chişinău.
Nini Săpunaru

„Cred că, împreună cu ceilalţi colaboratori din minister, ştiu ce am de făcut la minister. Încă de acum o lună mi-am făcut un scenariu de război. E nevoie de oameni capabili să taie în carne vie. Nu sunt un om comod“, a declarat pentru adevărul.ro,

 

Nini Săpunaru este deputat PNL de Vrancea şi membru al Biroului Politic Central al PNL. A fost, în perioada 2004-2008, deputat PNL de Vrancea, membru în Comisia de Buget, Finanţe şi Bănci şi membru al Grupului Parlamentar de Prietenie cu Israel. În perioada 1997-1999, Săpunaru a fost secretar de statla Direcţia Generalăa Vămilor, iar în CV-ul publicat pe site-ul său personal se arată că a mai deţinut, pe rând, funcţia de proiectantla Institutulde Proiectări Vrancea, inspector de creditela Bankcoop Vranceaşi director al S.C. Euro Proiect S.R.L. Săpunaru a absolvit, în 2000, Academia de Studii Economice din Bucureşti, în cadrul Facultăţii „Economia Industriei Construcţiilor şi Transporturilor“.

 

Interimatul premierului Victor Ponta la Transporturi expiră pe 25 august. 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.