178 total views

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin Reţeaua EURES, va organiza în luna aprilie, la Slatina, o bursă a locurilor de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca. Angajatorul danez va veni în România pentru a intervieva candidaţii.

Sunt oferite 50 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură – culegători de mazăre.

DESCRIEREA OFERTEI

Culegătorii vor lucra în Portugalia în perioada 15 aprilie – 10 iunie; în Danemarca, între 10 iunie – 1 septembrie; în Portugalia, între 1 septembrie – 20 decembrie 2014. Se va munci într-o comunitate internaţională, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Lucrătorii au ocazia de a-şi dezvolta alte abilităţi: pe lângă culesul mazărei, unii lucrători pot fi şoferi de autobuz/tractor, tâmplari, zidari sau supervizori etc. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători.

CERINTELE LOCULUI DE MUNCĂ:

Vârsta minimă 18 ani;
Muncă fizică grea, indiferent de climă; Experienţă în muncă agricolă – avantaj; Lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului; Toleranţă şi respect pentru colegii din echipă;  Onestitate şi responsabilitate în toate situaţiile;
Atitudine pozitivă pentru dezvoltarea abilităţilor şi contribuţie pozitivă în cadrul echipei. Mai multe informaţii despre muncă se găsesc pe website-ul: www.greenpeas.dk.

LIMBI STRĂINE: Limba engleză – nivel mediu

SALARIZARE

Plata muncii este în funcţie de cantitate şi în acest sens, lucrătorii trebuie să fie motivaţi. În Portugalia salariul minim lunar este de 507 euro + bani de concediu + bonusuri de masă, corespunzând pentru 172 ore şi 1950 kg pe lună, ca nivel minim de performanţă. Dacă se atinge un nivel de performanţă mai ridicat, se plăteşte cu 0,35 euro/kg ca bonus la sfârşitul sezonului. După perioada de instruire, lucrătorul trebuie să fie capabil să atingă nivelul minim, altfel poate fi concediat. În Danemarca, salariul este de 0.6 euro/kg + 12,5% bani de concediu. După o perioadă de instruire, lucrătorii trebuie să atingă nivelul minim de performanţă de 28 kg/oră, altfel pot fi concediaţi. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze.
Mai multe informaţii despre impozite:
http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=44252&vId=0&lang=US.

ALTE BENEFICII 

În Portugalia cazarea se va face fie la hotel, fie în apartamente cu bucătărie, toalete şi duş. Costul pentru cazare/electricitate este de 3 – 6 euro/zi. În Danemarca, cazarea se face în corturi aduse de lucrători sau în rulote cu dormitoare. Bucătăria, toalete, duşuri, maşini de spălat, TV şi internet sunt disponibile. Taxa de cazare pe lucrător/zi este între 4 – 8 euro În Danemarca (pt. acoperirea costurilor de electricitate, apă, etc.) în funcţie de soluţia de cazare aleasă de lucrător. Transportul dus – întors România – Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului. În Portugalia, transportul de la locul de cazare până la locul de muncă este gratuit. În Danemarca, pentru transportul de la locul cazării la locul de munca sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contra cost pentru 1,5 euro/zi/persoană; opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

DURATA CONTRACTULUI

Culegătorii vor lucra în Portugalia în perioada 15 aprilie – 10 iunie; în Danemarca, între 10 iunie – 1 septembrie; în Portugalia, între 1 septembrie – 20 decembrie 2014. Programul de lucru este de 6 zile/săptămână. Munca începe devreme dimineaţa şi se termină în jurul prânzului.

MOD DE APLICARE

Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de e-mail: work@greenpeas.dk. Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul: www.greenpeas.dk.
Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin e-mail de către angajator.
Selecţia va avea loc în prima decadă a lunii aprilie 2014, la Slatina.
Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate din judetul Valcea se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Valcea.
Detaliile referitoare la data precisă, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise numai persoanelor invitate.
Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Termenul limită pentru aplicare: 03.04.2014.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.