87 total views

Un ochi aruncat astăzi la stația de compost de la Râureni ne dă dreptul să tragem o concluzie și anume, Romprest nu are unde să mai ducă gunoiul colectat din municipiu.

20161109_142753

Așa cum se vede și din imagini, containerele operatorului zac pline și in interior, dar și în afara stației. Că gunoiul stă în containere este una, dar să zacă pe jos în bălțile create de ploaia care nu mai stă, este alta. Focarul de infecție ia amploare. Gunoiul de la Vâlcea nu mai este dorit de nici o altă stație de sortare. Toți operatorii care au stații de sortare  pe care Romprest nu le are niciunde, nu vor să mai primească nici măcar un kg de gunoi vâlcean.

20161109_142636

Scandalul gunoiului vâlcean are ecou național.

Situația gunoiului văzută în imaginile alăturate articolului demonstrează lipsa de profesionalism cu care Romprest, firmă de talie națională, operează în municipiu, iar edilul acceptă situația susținând că există un contract și nu poate să-l rezilieze. Domnule primar, Mircia Gutău, stația de la Râureni le-a fost pusă la dispoziție pe o porțiune de doar 100mp, iar acest operator o folosește pe toată. Prin urmare, puteți dispune la renunțarea actului adițional în care le dați cei 100mp și tot scandalul creat cu operatorul de salubrizare pe fondul maxim al lipsei de profesionalism, poate lua sfârșit.
20161109_142457
Acest articol este dedicat edilului municipalităţii, dar și celor de la Garda de Mediu. Situație similară celei de astăzi a fost în luna martie a acestui an, când Romprest și Primăria Râmnicu Vâlcea au fost amendate cu câte 60.000 mii lei fiecare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.