237 total views

Social democraţii se pregătesc din nou pentru un nou Congres extraordinar în care-şi vor desemna noul lider, data a fost stabilită pentru 11 octombrie. Gheorghe Mihăilescu, preşedintele executive al PSD Vâlcea a precizat că data alegerilor nu a fost devansată, ci doar clarificată:

Mihailescu

,,Congresul Partidului Social Democrat este programat în această toamnă. Era necesară stabilirea datei când acest Congres se va desfăşura. Deci nu vorbim despre nicio devansare, ci despre o clarificare şi o precizare a datei când acest eveniment politic se desfăşoară. De asemenea, după finalizarea alegerilor în filialele judeţene ale PSD, apreciez că este benefic pentru toată lumea, organizarea şi desfăşurarea Congresului, ca etapă finală a alegerii conducerii partidului şi a clarificărilor politice pentru anul electoral 2016.”

Social democratul susţine că deciziile din partid se iau cu unanimitate de voturi pentru că sunt foarte bine argumentate, nu din servilism politic şi că într-o ţară democrată niciun lider politic nu-şi obligă membrii de partid să adopte ,,poziţia ghiocelului”: ,,Personal nu cred că această atitudine există! Nimeni, într-o ţară democrată, nu mai pune pumnul în gura oamenilor şi cu atât mai mult oamenilor politici”.

Acesta mai precizează că în partid nu s-a pus problema demisiilor în cazul unui eşec la alegerile din 2016 pentru că nu va fi cazul, PSD va câştiga alegerile. ,,Echipa de conducere a PSD Vâlcea, alături de conducerile organizaţiilor PSD din fiecare localitate vom muncii şi vom susţine oameni oneşti şi de valoare. Cu o astfel de atitudine, alături, de proiectele propuse şi realizate de Partidul Social Democrat în judeţul Vâlcea şi de rezultatele bunei guvernări a lui Victor Ponta, vom încerca să convingem electoratul pentru a câştiga alegerile locale din anul 2016. Eu sunt convins că vom câştiga şi vom continua”, a afirmat Mihăilescu .

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.