Loading

Se aude că Remus Grigorescu, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea își va pierde postul în câteva zile.

Președintele PSD Ion Cîlea a încercat cum face mereu şi de această dată să-i ia partea lui Grigorescu, punănd presiune pe ministrul Procopie, dar se pare că şansele sunt mici.
Ieri după amiază,21 august, pesediştii vâlceni urmau să se reunească într-o şedinţă extraordinară , sa rezolve problema lui Remus Grigorescu.
Unii spun că ar fi vorba de neregulile descoperite la examenul de bacalaureat care ar fi uriaşe, alţii că PNL-iştii vor Inspectoratul Şcolar şi că au lucrat din greu să-l dea jos pe Grigorescu şi că s-ar putea chiar să le iasă

Vom vedea!

 

Distribuie

2 comentarii

  1. Tinta atacurilor e cauzata de refulari intelectuale sau sociale…Haideti sa fim sinceri si obiectivi in analiza domnului Remus Grigorescu….Este un cadru didactic universitar de referinta, cu un traseu profesional demn de admirat…Functia de inspector general si-a exercitat-o in concordanta cu deontologia sistemului educational, respectand normele specifice…Sunt convinsa ca va fi in continuare sustinut, deoarece domnul conf. univ. nu a abdicat niciodata de la regulile adevarului si dreptatii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.