242 total views

…și ne întrebăm: oare câte din cele 100 noi adeziuni sunt semnate de liberali?…

PRO România – filiala Vâlcea – a susținut, vineri 12 iulie, o conferință de presă la sediul partidului, iar informațiile oferite nu au fost deloc de neluat în calcul și promovăm mai jos o parte din acestea. Printre altele, am aflat că atât organizația municipală, cât și cea județeană, își întăresc rândurile și se dezvoltă cu noi membri. Alături de PRO România vin în special liberalii lui Buican, probabil ce-i sătui de acest cel mai inept, incompetent și instabil personaj politic al Vâlcii.

„La nivel local, în ultima perioadă, au venit alături de PRO România o serie de primari și consilieri locali, în special din zona PNL, dar nu le voi da numele pentru a nu-și pierde mandatele. Avem la ora actuală doi primari și trei consilieri locali din județ, dar mai avem discuții avansate tot cu un primar din zona PNL-ului care va veni cu siguranța alături de noi. În ultima perioada am avut 100 de adeziuni noi la nivel de județ. Vom mai avea săptămâna viitoare o serie de primiri, nume cunoscute în politica județeană, dar nu le voi dezvălui în acest moment pentru a vedea mai întâi adeziunile semnate, ulterior îi vom prezenta în conferințele de presă. Aș fi bucuros să vină alături de noi și alte persoane cu notorietate în viața politică a județului nostru. Avem ușile deschise și toți care vor dori să vină alături de noi, se vor regăsi în rândurile noastre, singura condiție este să înțeleagă că trebuie să facem o echipă, nu mergem individual. Suntem o echipă atât la nivel județean cât și municipal. Au venit alături de noi oameni cu funcții de conducere în adminsitrația locală ori deconcentrate, de la PNL, și nu dăm nume până nu se concretizează discuțiile, că poate se răzgândesc, dar pe măsură ce vor veni vor fi prezentați. Nu putem avansa nume atât timp cât nu avem adeziunile semnate. Nu putem să vă spunem nici din ce zone vin, că sigur i-ați cunoaște și rugămintea a fost să nu facem public nume nici la consilieri nici la primari, vă dați singuri seama din ce considerente…în ceea ce privește primarii… li se vor tăia fondurile, iar consilierii vor fi dați afară. Am mai avut experiențe și oameni care au vrut să vină alături de noi au fost sancționați de către partidele lor. Ei ne-au căutat, ei au fost interesați de noi….din zona PNL…, susține Adrian Sandu – PRO România.

Și pentru a ne asigura că aliberalul Buican a înțeles ce am dorit să spunem prin – inept, incompetent, instabil – aceste cuvinte având mai multe sensuri de înțelegere, traducem conform dex și le promovăm pe cele la care ne-am referit

inept – lipsit de logică, fără nici o noimă, absurd, stupid

incompetent – lipsit de competența de a judeca și rezolva o problemă (vezi cazul celor 15 organizații destituite)

instabil – schimbător

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.