Loading

Tabara de Film (9-18 ani) ii invita pe tinerii talentati la preselectia de la Pitesti, sambata 20 aprilie, intre orele 16:00 – 20:00, la Euromall, Calea Bucuresti, nr. 36.

Tabara de Film se afla la a III-a editie. Anul acesta etapa preselectiilor face parte din proiectul educativ Olimpiada copiilor talentati, care se desfasoara sub genericul  “Ce voi fi cand voi fi mare” si isi propune ca, printr-o caravana in principalele orase, sa descopere si sa selecteze copii si tineri cu talente deosebite.  Preselectia presupune 3 probe: proba de dictie (diferite grade de dificultate in functie de varsta), proba de improvizatii pe teme date (trebuie sa dezvoltati o poveste pornind de la doua cuvinte cheie date de juriu), proba de talent (la alegere dans, muzica, actorie).

Tabara de Film este un program ce se adreseaza tinerilor pasionati de cinematografie, oferind acestora sansa de a-si testa propriile limite, de a-si descoperi noi pasiuni conexe sau de a-si fructifica talentul”, Bogdan Alexe, producator Tabara de Film.

Tabara de Film presupune trei etape. Pana acum etapa preselectiilor a avut loc in orasele:  Cluj-Napoca, Oradea, Iasi, Arad, Timisoara, caravana Tabara de Film va invita la preselectii, in urmatoarele orase:

Pitesti 20 aprilie, Euromall, Calea Bucuresti, nr. 36, intre orele 16-20

Craiova 21 aprilie, Palatul Copiilor, Str Simion Barnutiu Nr. 20, intre orele 10-18

Buzau 28 aprilie, Sala Fundatiei pentru Tineret, Str. Mesteacanului nr 1, intre orele 10-18

Bucuresti 13 mai intre orele 9-18, Palatul National al Copiilor din Bucuresti , Bd. Tineretului, nr. 8-10, sector 4

Constanta 7 iulie, Palatul Copiilor, Str. Soveja nr. 17, intre orele 10-18

Etapele de instruire si turnare a filmului se vor realiza in timpul Taberei de FILM, care se va desfasura la Moeciu, in perioada 15 iulie-15 august 2013 si la care vor participa copiii selectati si o echipa alcatuita din 50 de profesionisti. In Tabara de Film, copiii vor participa la cursuri de: actorie, de dictie, de miscare scenica, introducere in arta teatrului. Pe langa cursuri si filmari copiii vor lua lectii de coregrafie, canto si diverse activitati recreative pline de distractie si buna dispozitie!

In cadrul editiei de anul trecut a Taberei de Film, copiii au realizat filmul “Scoala de vara”, film pe care va invitam sa il vizionati in cinematografe incepand cu 26 aprilie 2013.

Va asteptam cu drag!

www.tabaradefilm.ro          facebook.com/tabaradefil

Bogdan Alexe,  Producator General     Telefon: 0756.090.039    bogdan@dreammediagroup.ro

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.