120 total views

Nevroză mare în tabarăra deputatului Constantin Rădulescu, liderul interimar al PSD Vâlcea. Deputatul este mort-copt pe articolele apărute în presă cu privire la ascensiunea sa politică, una destul de tristă, am putea spune!

Picture 308

Actuaul lider interimar al PSD Vâlcea a obţinut funcţia printr-un troc ordinar la alegerile din aprilie 2013, la finalul şedinţei de alegeri când sala era aproape goală deoarece delegaţii plecaseră după exprimarea voturilor expuse pe ordinea de zi. Am putea spune că Rădulescu ocupă funcţia fraudulos prin lipsa cvorumului.
Iniţial, prin statutul partidului, funcţia de preşedinte executiv al PSD Vâlcea trebuia să fie ocupată de preşedintele Organizaţiei Municipale Râmnicu Vâlcea, Gigi Matei, ca lider al celei mai mari şi importante organizaţii locale a PSD Vâlcea. În dimineaţa alegerilor, deputatul Aurel Vlădoiu şi-a exprimat dorinţa de a ocupa această funcţie în virtutea vechimii în partid şi a celor trei mandate de parlamentar. Discuţiile pe această temă l-au făcut pe fostul preşedinte Ion Cîlea să scoată funcţia din grila partidului.
Deputatul Constantin Rădulescu, ahtiat după o evoluţie rapidă în partid prin orice mijloace, a prins momentul şi sub pretextul unei candidaturi la funcţia de secretar general al PSD Vâlcea, funcţie deţinută de Dumitru Persu, a cerut la schimb funcţia de preşedinte executiv al PSD Vâlcea.
Pentru a evita un scandal la vârful organizaţiei, deoarece funcţia a doua în partid era rezervată de ani de zile pentru Dumitru Persu, Ion Cîlea a acceptat aşa zisul troc propus de Rădulescu fără a avea acceptul delegaţilor, a mojorităţii acestora. Punctul respectiv a fost introdus pe şest, la finalul şedinţei, moment în care doar un sfert din delegaţi mai erau prezenţi în sală. Mulţi dintre ei, în frunte cu Gigi Matei au plecat acasă convinşi fiind că şedinţa s-a terminat la câteva minute după plecarea lor. Astfel, Rădulescu a devenit preşedinte executiv al PSD Vâlcea prin faultarea liderului Gigi Matei şi a deputatului Aurel Vlădoiu, şi şantajarea lui Ion Cîlea, cu Ponta.
În condiţiile date, Constantin Rădulescu a ajuns şef al PSD Vâlcea în urma unor jocuri politice mizerabile de culise, nu prin votul delegaţilor din teritoriu. Practic, Rădulescu a fost impus în această funcţie, ca şi în celelalte deţinute până acum, de cei doi lideri ai partidului: Ion Cîlea şi Dumitru Persu, cel mai mare susţinător al său pentru funcţia de lider al PSD Vâlcea. Şi este şi normal să fie aşa. Dumitru Persu are faţă de Rădulescu o datorie ,,morală”, dar mortală pentru partid – îi datorează funcţia de secretar al PSD pe care i-o putea sufla din 2013. Cei doi au câştigat funcţiile mult visate, dar partidul a ajuns în moarte clinică.
Rădulescu pregăteşte încă o nouă fraudă la alegerile din partid prin organizarea pe picior a şedinţei şi ,,prelucrarea” listei cu delegaţii, mai toţi facând parte din grupul său de influenţă, duşmanii fiind lăsaţi la vatră.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.