126 total views

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil – Centrul de Exploatare Vest a executat o serie de lucrări în ultima perioadă în întreaga arie de operare. Astfel, în sectorul Băile Govora s-a intervenit în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie la Direcţia Sanitară. În Păuşeşti Otăsău şi Buneşti – Treime au fost înlocuiţi robineţii de trecere şi piesele de branşament defecte.

apavil2

De asemenea, au fost înlocuite apometrele defecte. La staţia de apă Barcane a fost pusă în funcţiune pompa necesară efectuării clorinării. Pe str. T. Vladimirescu din B. Govora au fost curăţate căminele de vizitare şi reţeaua de canalizare. Pe str. Eroilor a fost refăcut un drum pe zona de montare a conductei de apă, prin umplutură de piatră spartă şi compactare. De asemenea, a fost igienizat perimetrul de protecţie sanitară la rezervorul de înmagazinare Cucurigu. Nu în ultimul rând, s-au verificat funcţionarea grupurilor de pompare şi reglajele de presiune la staţiile de repompare apă Păuşeşti Otăsău şi Buneşti.

În sectorul Horezu au fost identificate amplasamentele căminelor de vizitare canalizare din Vaideeni, în zonele acoperite cu covor asfaltic. Au fost decolmatate şi curăţate manual şi mecanic grătarele şi prizele de captare de suprafaţă Râmeşti şi Romani, în urma căderii ploilor abundente. S-au făcut intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă la branşamentele individuale pe str. 1 Decembrie, Urşani şi Romanii de Jos – Horezu. De asemenea, au fost înlocuite o serie de apometre defecte în Horezu şi Vaideeni. În satul Urşani a fost executată săpătură mecanică şi a fost montată conducta PEHD De 110 pentru o extindere de 200 ml. Pe str. G. Coşbuc din Horezu a fost decolmatată, curăţată şi spălată reţeaua de canalizare. De asemenea, în satul Vaideeni a avut loc o intervenţie în vederea eliminării pierderilor de apă de pe conducta metalică.

În sectorul Băbeni s-a procedat la monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de apă Predeşti şi Corbi (comuna Nicolae Bălcescu), a staţiei de epurare Valea Bălcească, a staţiei de apă Şirineasa şi a staţiilor de epurare Şirineasa şi Slăviteşti. De asemenea, au avut loc intervenţii în vederea eliminării pierderilor de apă pe reţeaua de distribuţie a apei potabile situată în Băbeni – pe str. Calea lui Traian, Mărculeşti, Petrolului, Dragoş Vrânceanu şi Tătărani.

Activitatea săptămânală din sectorul Băbeni a mai vizat: decolmatarea, curăţarea şi spălarea staţiei de pompe ape uzate şi igienizarea staţiei de epurare la Valea Bălcească – comuna Nicolae Bălcescu; curăţarea şi spălarea staţiei de pompare ape uzate nr. 4 Şirineasa; înlocuirea apometrelor la branşamentele individuale în Şirineasa şi N. Bălcescu; monitorizarea zilnică a funcţionării staţiilor de pompare şi repompare Romani – Pădureţu; urmărirea lucrărilor de săpătură mecanică la montarea conductelor de apă pe str. Ungureni, de canalizare pe Calea lui Traian precum şi a celor de realizare a racordurilor în zona blocurilor; au fost urmărite lucrările de montare a conductelor de canalizare pe str. Dragoş Vrânceanu şi a conductelor de apă pe str. Valea Mare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.