Loading

Procurorii de la Parchetul Curţii de Apel au preluat dosarul atacului armat din cartierul bucureştean Militari de sâmbătă, după ce s-a constatat că sora bărbatului care a împuşcat trei persoane este avocat. În plus, principalul suspect a fost dat în urmărire generală.

foto/ziare.com

Surorile şi tatăl atacatorului se află, duminică, la audieri, informeaza România Tv.

Ei trebuie să ofere informaţii despre incident şi să îi ajute pe poliţişti să îl prindă pe Marian Toma, principalul suspect, care a fost dat în urmărire generală.

Rudele au fost duse sub escortă, duminică, în jurul orei 8:00, de la poliţie, la parchetul Curţii de Apel Bucureşti, deoarece în urma investigaţiilor s-a constat că sora atacatorului este avocat în Baroul Bucureşti, potrivit Realitatea Tv.

Incidentul a avut loc sâmbătă într-un supermarket din Bucureşti, după ce un bărbat de 59 de ani, profesor universitar, le-a atras atenţia soţiei şi fiicei unui interlop din zonă să stea la rând.

În acel moment, una dintre ele a început să se certe cu nora profesorului, o tânără de 23 de ani. Fiica interlopului şi-a chemat fratele în ajutor, iar acesta a venit cu un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă. Profesorul universitar a fost împuşcat în abdomen şi gât, nora acestuia în ochi, iar un alt bărbat, care a intervenit, iîn abdomen.

Tânăra de 23 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Universitar. Medicii au reuşit să-i salveze viaţa, dar nu au mai putut face nimic pentru ochiul rănit. Socrul fetei a fost şi el operat şi se află în stare stabilă, ca şi bărbatul care a intervenit ca să aplaneze conflictul.

ziare.com

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.