749 total views

Edilul susține că a respectat Ordonanța, și din dorința de a nu-i nenoroci pe toți, a spus că acolo unde este centru comercial acolo nu funcționează, dar ceilalți din Dovali nu aparțin de centru respectiv, pentru că sunt independenți. Deschid și închid separat.

R:        Ce era deschis, marți 24 martie, în Dovali, nu aparțin de Dovali?

M.G:    Nu, da de exp, Grig Crăciunescu aparține de Dovali?

R:         Aparține și avea deschis!

M.G: și să-l închid? Eu l-aș închide acum, dar nu se poate așa ceva, are produse alimentare. Irina, de ex, are și ea spațiu acolo la Dovali, dar ea a hotărât să închidă tot, și a închis și ce avea alimentar și tot. E decizia lor. Nu poți acuza primarul că favorizează pe cineva. Am întrebat dacă e voie ca produsele chimice care se folosesc pentru dizinsecție, pentru spălătorie, este corect să se vândă și mi s-a spus că da. Tu crezi că sunt absurd? Prima data da, am închis și pe urmă când am discutat toți, în comisia specială, și am analizat toți, și eu țin cont de părerea celorlalți și toți au dat interpretarea asta. Toți care sunt independenți cum este Grig Crăciunescu, cum este Matei (n.r. fostul primar Gigi Matei), partea cealaltă care vând, nu știu care, ei trebuie să funcționeze, pentru că într-un centru comercial trebuie sa dai cu cheia la intrare și atunci rămân doar produsele alimentare (n.r. în Dovali nu dă nimeni cu cheia, nu e Mall, au intrări separate). Deci asta a fost explicația, dar nu să mă acuzi pe mine că favorizez nu știu ce firme, nici nu știu ce firme sunt acolo. Ce legătură are primarul cu asta (n.r. că în Dovali, marți, erau agenți care vindeau alcool, plastice, țigări, detergenti, etc) că favorizează astfel de lucruri? Acțiunea ta este total împotriva evidențelor, să mă acuzi cu astfel de chestii mi se pare strigător la cer”…

IPJ Vâlcea – punct de vedere

În contextul informațiilor apărute în articolul de presă : „DOVADA FOTO Mircia Gutau încalcă cu știință Ordonanța Militară! Conducerea IPJ Vâlcea acceptă…”, postat la data de 24 martie a.c., pe site-ul timpuldevalcea.ro, Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea vă informează:

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, la Complexul Comercial ”DOVALI” nu au fost identificați operatori economici care să nu respecte măsurile prevăzute de Ordonanța Militară Nr.2 din 21.03.2020.

SUBIECT ÎNCHIS!

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.