205 total views

și ori a uitat ce a promis în CAMPANIA ELECTORALĂ ori ne demonstrează că nu are O FORȚĂ în Consiliul Județean, că nu s-a IMPUS, iar „fetele noastre, mămicile noastre, femeile din municipiu să nu mai nască la Sibiu sau București”.

sursa foto/infopuls

Declarație, fără cunoaștere, în campania electorală 2016

Vreau să preluăm unul din spitale: că o fi spitalul Maternitatea sau Spitalul Vechi. De ce vrem să le preluăm? Vrem să preluăm unul din cele două pentru a accesa fonduri europene să le modernizăm și să nu ne fie jenă ca fetele noastre, mămicile noastre, femeile din municipiul Râmnicu Vâlcea să nască în Sibiu sau București. Să poată să nască la Maternitatea din Râmnicu Vâlcea să fie condiții de Hotel de 4****. Și atunci, să putem face aceste investiții, avem nevoie ca aceste spații să fie ale municipiului. În momentul de față ele sunt în patrimoniul Consiliului Județan. Un punct de legătură cu CJ, având o forță în CJ, vom impune să ne cedeze aceste clădiri doar pentru a face aceste investiții. Eu sunt convins că vom realiza acest lucru.

Declarație publică – 2019 – precampanie electorală

Ca urmare a unor postări recente din mediul on-line referitoare la Maternitatea Râmnicu Vâlcea, în care se aduceau învinuiri primarului Mircia Gutău pentru condiţiile oferite de această unitate spitalicească, facem precizarea că spitalele din Râmnicu Vâlcea nu se află în administrarea Primăriei municipiului. Chiar şi în aceste circumstanţe, Primăria municipiului nu poate rămâne indiferentă la calitatea serviciilor oferite cetăţenilor Râmnicului şi face apel către factorii responsabili pentru remedierea cât mai rapidă a aspectelor negative sesizate”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.