Loading

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății adresează un mesaj de mulțumire și recunoștință tuturor colegilor de la Spitalul de Pneumoftiziologie „Constantin Anastasatu”, din localitatea Mihăești.  

„Simt nevoia să vă mulțumesc public pentru tot ceea ce faceți în fiecare zi pentru pacienți, cei care au devenit parte din familia noastră. Vă sunt recunoscător fiecăruia în parte: medic, asistent/ă, infirmieră, îngrijitoare de curățenie, personal nemedical (personal TESA; personal de întreținere și reparații) pentru implicarea, gesturile, emoțiile, cuvintele și gândurile voastre pentru pacienți. Pentru altruismul vostru. Pentru profesionalismul și implicarea de care ați dat dovadă în această perioadă extrem de grea! Pentru optimismul, curajul, efortul și munca voastră! Pentru clipele grele care ne-au pus la încercare și pe care le-am depășit împreună! Pentru că ați găsit în voi resurse nelimitate de energie. Mulțumiri familiilor dumneavoastră pentru sprijinul și înțelegerea de care au dat dovadă în această perioadă când timpul petrecut în unitatea noastră a fost net superior față de timpul alocat familiei. Aceleași gânduri și mulțumiri pentru colaboratorii  care ne-au sprijinit în această perioadă de grea încercare. Dumnezeu să ne dea în continuare putere! 

De peste un an, suntem într-o luptă continuă cu acest virus SARS-CoV-2. Am trăit împreună cu voi, alături de pacienții noștri adevărate lecţii de viaţă. V-am apreciat enorm pentru ca nu ați uitat să fiți oameni!  Am împărțit împreună zâmbete și lacrimi. Am învățat să prețuim mai mult fiecare clipă. Pacienții noștri și-au găsit loc în mintea, rugăciunile sau sufletele noastre. Ne așteaptă noi provocări peste care sunt convins că vom reuși să trecem împreună. Eroii sunt printre noi! Cu încredere în Dumnezeu, vom merge mai departe!

La mulți ani cu sănătate și realizări, tuturor celor care fac parte din această mare echipă!”

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.