32 total views

Deşi el nu este corect, are pretenţia ca subordonaţii săi să dea dovadă de o corectitudine maximă. Zilnic liberalii se perindă prin CJ, ca la ei acasă. Amintim că şi presa este strict monitorizată, reprezentanţii acesteia fiind obligaţi să se legitimeze la intrare, dar nu pentru datele personale, ci pentru a se şti la ce birou vor să ajungă şi cu ce persoane intră în contact. Păsat dă dovadă, pentru a nu ştiu câta oară, că doreşte să instaureze dictatura în Consiliul Judeţean Vâlcea.

PASATAngajaţii, drastic monitorizaţi de Păsat

Angajaţii Consiliului Judeţean trăiesc vremuri negre. La nici o jumătate de an de la preluarea Puterii în CJ, liberalii au instituit o adevărată dictatură. Angajaţii instituţiei trebuie să-şi anunţe şefii de fiecare dată când rămân în instituţie mai târziu de ora 16.30. În acest sens, funcţionarii trebuie să completeze o cerere- tip în care să specifice motivele pentru care prestează ore suplimentare. În cazul în care vor să părăsească clădirea, chiar şi în interes de serviciu, funcţionarii publici şi personalul contractual al CJ Vâlcea, o pot face doar în baza unui bilet de voie, avizat de Gheorghe Păsat, după ce au anunţat locul şi scopul deplasării. Până la finalul mandatului au toate şansele să fie ,,cipuiţi”.

Dictatură în Consiliul Judeţean Vâlcea. Hoţul strigă hoţii!

Articolul 22 din regulament, alineatul 16, specifică şi cine are dreptul să stea sau să rămână după ora 16.30: ,,… accesul în sediul CJ după orele de program sau în zilele considerate, potrivit legii, zile libere, este permis numai pentru preşedintele CJ Vâlcea, vicepreşedinţii CJ, secretarul judeţului, directorii generali, directorii generali adjuncţi, arhitectul –şef, consilierii preşedintelui CJ, conducătorii instituţiilor publice care au sediul în CJ”. Şi am spune noi şi liberalii, ei sunt singurii care bântuie sâmbăta şi duminica prin CJ, cu toate că nu au nicio treabă cu instituţia.
Preşedintele CJ Vâlcea susţine că noul regulament vizează eliminarea situaţiilor când funcţionarii stau peste orele de program fără nicio justificare şi fără ca cineva din conducere să ştie ce probleme au de rezolvat. Corect, dar la fel de corect ar fi ca liberalul să se întâlnească cu membrii PNL la sediul partidului, nu în Consiliul Judeţean.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.