Loading

În octombrie 2023, o publicație locală a menționat că producătorul de panouri termoizolante Topanel va investi 10 milioane de euro pentru o fabrică la Râmnicu Vâlcea.

Fabrica existentă deja, se întinde pe o suprafață de peste 40.000 de metri pătrați de teren, jumătate fiind acoperită de halele de producție/depozitare și are 70 de angajați. Prezentarea activității Topanel Râmnicu Vâlcea, expusă publicație locale, de către Irina Boureanu, o puteți citi integral aici.

Cu toate astea, prezentarea la superlativ a activității Topanel în Râmnicu Vâlcea, dar și despre cea de la nivel național și internațional, este dărâmată la doar 3 (trei) luni de zile de un zvon ce pleacă din interiorul muncitorilor cu ștate vechi. Concret, vineri 26 ianuarie, conducerea Topanel Râmnicu Vâlcea, a primit cadou – demisii în bloc. Astfel, 4 (patru) directori – tehnic, producție, administrativ și mecanoenergetic, alături de 12 muncitori cu o vechime de 14 ani în fabrica Topanel, au decis să pună stop relațiilor contractuale cu societatea. Este important de menționat faptul că pe un schimb lucrează doar 9 (nouă) muncitori, fapt ce poate afecta grav producția societății.

Așadar, nimic nu este ceea ce pare a fi cum nici succesul nu este mereu ceea ce pare. În timp ce unora le merge realmente bine, altora le merge extrem de rău. Motivele reale din spatele demisiilor nu le cunoaștem, dar probabil și la Topanel se regăsește greșeala din instituții – promovarea persoanelor care nu merită sau suprasolicitarea angajaților, nu se recunosc meritele și nu se recompensează treaba bună, nu le pasă de angajați, nu-și onorează promisiunile și lista ar putea continua.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.