3,223 total views

Tot mai multe semnale vin din partea angajaților de la ETA care sunt amenințați că vor fi dați afară doar pentru faptul că nu sunt cu Gutău și vicesa Preda. Foarte mulți dintre ei sunt umiliți de Liliac Elena care a ajuns mare șefă venind dintr-un chioșc de bilete din Ostroveni și care face legea în această societate.

„Cei din conducere, liderii de sindicat, consiliul de administrație, pentru că au salarii foarte mari, ne amenință că dacă mai iese Gutău primar ne vor da afară. Liliac Elena, cea care conduce de fapt ETA, este stăpână, ea face legea și zice că are mână liberă de la Gutău și Carmen Preda. Liliac umilește angajatele, colegele de la birou îi fac actele că ea nu știe, dacă nu, le amenință că le dă afară. Au ieșit lipsă 500 litri de motorină și au rupt inventarul vechi și l-au modificat Liliac și directorul, ajutați de contabila șefă. Pe fata de la magazie au obligat-o să semneze, dar nu a semnat. Noi care nu facem politică suntem umiliți de cei din conducere și amenințați. Liliac și directorul se laudă mereu că nu avem ce să le facem, că nu avem cui să-i spunem că ei sunt susținuți de cei din Primărie. În secțiile de votare au pus angajații care le acoperă abuzurile”. Alte informații pe care le deținem, pentru că sunt de altă factură – „combinații”, rămân pentru zilele următoare.

Angajații ETA ne „aruncă” de ceva timp informații, dar le-am ignorat, ce-i drept, în speranța că mai apelează și la alte publicații, că doar nu este numai TdV pe piața locală, dar tot ei insistă că nu au la cine să apeleze că celelalte ziare sunt cu Gutău și clar nu ar scrie. De data asta am considerat că e momentul să public o parte din informațiile primite, pentru a vedea și cetățenii acestui oraș cum se lucrează în societățile din subordinea Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Angajații pun și întrebări:

Știe Gutău ce salarii au Liliac și Davidescu?

Știe Gutău ce salarii au liderii de sindicat?

Știe Gutău că sunt angajați care pleacă acasă cu mașina de serviciu?

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.