2,124 total views

Conducerea județului anunță că a revenit cu lucrări de asfaltare pe Drumul Loviștei (DJ 703 H), pe un nou tronson de 1,4 km, în continuarea celor 3 km asfaltați anul trecut pe raza comunei Perișani.

Administrația județeană susține că „Drumul Loviștei” este un drum cu multe probleme de stabilitate, afirmând în același timp și că poate „este singurul drum de acest fel din țară”. Deci, nu din Vâlcea, din țară! Este clar că Rădulescu atunci când iese din acest județ umblă doar prin centrul altor orașe, altfel nu se explică afirmația care urmărește doar o singură direcție – supraevaluarea lui!

Este adevărat că vâlcenii din Câineni, Boișoara, Titești și Perișani au circulat destul pe acest drum de pământ și era important să se intervenă pe el prin lucrări de asfaltare, așa cum cu tărie susține, dar vina o poartă o altă administrație din trecut și în nici un caz locuitorii din aceste comune. Cert este că drumul trebuia făcut și în timp se va face, dar atâta laudă pentru fiecare km asfaltat demonstrează o înfumurare a unui om umflat de fumuri. Dacă Rădulescu asfalta drumul cu banii lui mai înțelegeam atâta mândrie, dar drumul se face cu banii noștri, stimabile, și asta este datoria voastră, a celor care sunteți pe fotoliile prezidențiale. Să asfaltați, să reparați, să modernizați și pe toate să le faceți fără a vă lăuda peste măsură, că strică! Gargara ieftină de publicitate în loc să vă ridice poate să vă „tăvăle”.

Uite, unde duce publicitatea de care vorbeam – „jenă, umilință, lehamite, amăgire și dezamăgire. Asta denotă cât respectă Consiliul Județean Vâlcea calitatea, bunul gust, bunul simț, profesionalismul. Atât este respectată Vâlcea normală”, iar autorul acestor substantive, un jurnalist care doar când vrea vede fața adevărată a unora sau altora, ne descrie ce simte pentru „marele” președinte Rădulescu Constantin, pentru că el este de fapt Consiliul Județean și nimeni altcineva.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.