31 total views

Din rubrica să vedem ce mai votează alte municipii, aflăm că Piteștiul oferă gratuitate la metrou tuturor locuitorilor din municipiu. Cine nu are buletin de Pitești, se mai arată în proiectul votat în unanimitate, va plăti un bilet de 5 lei pentru o călătorie de doar 100 de metrii 😉

Primăria Municipiul Pitești este condusă de PSD-istul Cornel Ionică, cel care l-a învins pe Tudor Pendiuc după 20 de ani în fruntea municipiului. Ionică a fost primarul interimar al Piteștiului în perioada în care Pendiuc, cel care este astăzi unul dintre consilierii primarului Gutău, a fost arestat preventiv.

Lăsând gluma noastră la o parte, observăm că nu este o glumă, gluma lor și zilele trecute, Consiliul Local Piteşti a votat un proiect de hotărâre privind acordarea de gratuităţi la transportul cu metroul, scrie ziarulargesul.ro. Primarul Cornel Ionică le-a e explicat jurnaliștilor că este vorba despre o eroare la redactarea legii.

”Nu este o glumă: Consiliul Local Piteşti a decis un proiect de hotărâre privind acordarea de gratuităţi la transportul cu… metroul. Primarul Cornel Ionică a explicat că este vorba despre o eroare la redactarea legii care s-a… rostogolit şi în loc de transport în comun trebuie musai să treci în hotărâre „metrou”. „Aşa zice legea, aşa facem. Am tot căutat modalităţi să ocolim acest termen, dar nu avem cum. Este evident că gratuitatea în Piteşti se referă la autobuz, căci metrou nu cred că vom avea în următorii 200 de ani!”, a spus Ionică. Lista de gratuităţi include persoanele cu handicap grav şi accentuat, asistenţii personali ai acestora, dar şi cetăţenii de onoare ai municipiului.”

Edilul a candidat sub deviza – ”Mergi la sigur cu Mircia Gutău Primar!”

Acum cu Pendiuc care este de meserie și știe ce să ceară ”Mergi la sigur Mircia Gutău Primar? 😉  

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.