333 total views

…și vrea să intre cu ei în Parlamentul României

Tudor Pendiuc, fost primar al municipiului Pitești, a fost condamnat, astăzi 12 februarie, de Tribunal București la 8 ani de închisoare într-un dosar de corupție instrumentat de DNA. Aceiași instanță decide și o condamnă și pe Emanuela Elena Pendiuc, fiica lui Tudor Pendiuc, la 5 ani de închisoare. Sentința poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel București.

Tudor Pendiuc a fost acuzat de procurorii DNA de luare de mită, abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave și în formă continuată, alături de fiica sa și alte 10 persoane, legat de modalitatea de achiziție a 80 de autobuze pentru municipiul Pitești.

Mai multe puteți citi pe https://www.stiripesurse.ro/alerta-fostul-primar-al-pitestiului-si-fiica-acestuia-condamnati-la-opt-repsectiv-cinci-ani-de-inchsioare-cu-executare-in-dosarul-autobuzelor_1430432.html

Acest penal dovedit, Tudor Pendiuc, este la Râmnicu Vâlcea susținut de un alt penal dovedit, pe numele lui – Mircia Gutău – care-l plimbă pe Pendiuc ca pe Sfintele Moaște, pupându-l, zilnic, pe chelie că îi pune „la punct” morții…„material” de vot. Mai mult „sărăcia” de Pendiuc a primit de la Primărie și o locuință de servici. O țară întreagă se uită cum Gutău, infractor dovedit, strânge alți infractori dovediți să intre în Parlament, visând ca va trece pragul de 5% și vor face legea și acolo.

ÎL MAI VREȚI PRIMAR PE MIRCIA GUTĂU?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.