Loading

…și sigur fraza de mai sus ai mai auzit-o, dar probabil nu i-ai conștientizat cu adevărat valoarea. Se spune că un om sănătos are „n” obiective, iar un om bolnav are un singur obiectiv, acela de a redeveni sănătos!

Nu poți conștientiza cu adevărat cât de bine este să fii sănătos, plin de viață și să poți realiza tot ce îți dorești, până când nu te îmbolnăvești. Cum bolile grave sunt tot mai frecvente, ignoranța te poate duce exact acolo unde nu îți dorești. Așadar, fă din sănătate o prioritate și asigură-te că faci zilnic ceva ca să ți-o menții: INFORMEAZĂ-TE, până nu este prea târziu!

Sănătatea nu este numai o problemă individuală, ci privește atât de mult societatea în întregime – „sănătatea nu este totul, dar fără sănătate totul este nimic”

Alin Voiculeț, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Vâlcea, trage un semnal de alarmă pentru beneficiarii serviciilor medicale. Concret, acesta susține că fiecare cetățean care ajunge să aibă nevoie de servicii medicale de specialitate, decontate, trebuie să știe ce drepturi are și să nu plătească sume suplimentare pentru acestea.

„Furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, au ogligația de a vă informa, prin afișare la sediul lor, asupra serviciilor medicale decontate din FNUASS și tarifele corespunzătoare. Dacă beneficiezi de un bilet de trimitere pentru consultație de specialitate și te adresezi unui furnizor aflat în relație contractuală cu CAS Vâlcea, beneficiezi GRATUIT de consultație de specialitate și, după caz, de servicii diagnostice și terapeutice recomandate de către medicul specialist. Nu acceptați, sub nicio formă, să plătiți sume suplimentare pentru servicii medicale decontate din FNUASS! Sesizează-ne astfel de „practici” pentru a lua măsurile necesare de stopare a acestui fenomen”, se arată în comunicatul transmis de către CAS Vâlcea.

FNUASS – Fondul Național Unic de Asigurări Sociale de Sănătate – serviciile Casei Naționale de Sănătate.

UTIL

Despre medicamentele compensate cu 90% pentru pensionari, decontarea terapiei persoanelor care suferă de autism, vaccinurile introduse pe lista celor compensate de stat sau despre serviciile oncologice acordate asiguraților și nu numai, găsiți informații accesând pagina de fb „Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.