814 total views

…pentru că bugetul a fost rectificat. Astfel, în data de 8 decembrie bugetul CAS Vâlcea pentru trimestrul IV, 2021, la capitolul dispozitive și echipamente medicale a fost suplimentat cu suma de 345.000 lei, iar la capitolul investigații medicale paraclinice a fost suplimentat cu suma de 736.000 lei conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.123/2021 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2021.

Așadar, începând cu data de 09 decembrie 2021, vom emite decizii pentru dispozitive și echipamente medicale (dispozitive de protezare în domeniul O.R.L.- aparate auditive, proteze, orteze, încâlțăminte ortopedică, dispozitive pentru deficienţe vizuale – lentile intraoculare, dispozitive de mers – fotoliu rulant, cadru de mers, etc) pentru toți asigurații care au depus dosare la sediul instituției noastre în ultima perioadă și pentru care se constituise o listă de așteptare parțială. Deciziile de aprobare pentru dispozitive și echipamente medicale vor fi transmise prin poștă către asigurați în cel mai scurt timp.

De asemenea, există fonduri suficiente în această lună de sfârșit de an pentru analize medicale de laborator, de anatomie patologică, de investigaţii medicale paraclinice de radiologie – imagistică medicală, servicii medicale de înaltă performanță RMN, CT, angiografie, la toți furnizorii de servicii medicale aflați în contract cu CAS Vâlcea.


Sănătatea este lucrul cel mai de preț, un set de analize medicale efectuate la timp poate salva vieți!


 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.