2,996 total views

…și interesele lui personale care vedem că și pe ultima sută de metri tot ele primează!!!

Deschidem și noi campania electorală oficială, prezentând lucrările de asfaltare care au început pe strada lui, a primarului, joi 27 august, și se vor termina probabil luni. În prima zi, adică ieri 28 august, s-a decopertat banda auto care trece pe lângă poarta edilului, iar astăzi, vineri 28 august, potrivit lucrătorilor cu care am purtat discuții, urmează să se decoperteze și banda cealaltă, urmând apoi asfaltarea.

Vorbim despre continuarea lucrărilor de asfaltare care fac parte din proiectul „lucrări de întreținere și reparații curente a infrastructurii rutiere din municipiul Râmnicu Vâlcea” și care urma să fie finanțat prin Fondul de Dezvoltare și Investiții Locale (FDI), adică un împrumut care trebuia returnat în 20 de ani, fără un leu dobândă. În acest sens a fost dată și o hotărâre de CL. Gutău, grăbind lucrurile, ca de fiecare dată, și sărind peste etape, face licitația care în final are un câștigător dar înainte de a semna contractul de finanțare, contract care nu s-a mai semnat că a picat Guvernul care îi era favorit.

Așadar, proiectul fără finanțare are un câștigător și în plină pandemie Gutău dă drumul lucrărilor, pentru că altfel risca un proces cu firma câștigătoare. Ți-a dat statul bani sau nu, ți-ai permis să faci licitația, acum câștigătorul trebuie să facă lucrarea, pentru că al a pierdut timp să întocmească documente pentru întreg procesul, a cheltuit și bani și probabil a renunțat și la alte lucrări, deci un posibil prejudiciu creat de municipalitate dacă aceste lucrări nu se executau.

Vorbim despre o investiției de 13.411.904 lei, pentru 17 artere de circulație de pe raza municipiului, totalizând 18,5 km de drum, bani care la ora actuală nu există. Din câte cunoaștem, suma nu a fost prinsă în buget și nici împrumut nu s-a făcut pentru acest proiect, dar dacă am uitat noi și greșim să ne informeze edilul, că nu le putem ține nici noi minte pe toate, la câte împrumuturi a făcut și de câte ori a modificat proiectele pentru care acestea au fost contractate, să fim noi sănătoși!

Cele 17 artere care sunt în proiect

Calea lui Traian (parţial), str. Nicolae Titulescu, bd. Nicolae Bălcescu, bd. Tudor Vladimirescu (parţial), str. Dacia (parţial), bd. Tineretului, str. Remus Bellu, str. Crişan, str. Libertăţii, str. Mihai Eminescu, str. Bâlciului, intr. Sudului, str. General Magheru (parţial), str. Ferdinand, str. Danil Ionescu, str. Maior V. Popescu şi splaiul Independenţei.

Vede cineva în străzile enumerate și strada Mihai Viteazul, strada pe care Gutău deține două locuințe? Acum înțelegeți de ce am spus că avem dovada că fură? Evident ne-am exprimat la figurat, de această dată, pentru că tot un furt este!!! Cum este posibil să-ți asfaltezi propria stradă în condițiile în care în acest oraș sunt străzi încă neasfaltate ori pe care, la propriu, îți rupi mașina? Cum este posibil să decopertezi și să asfaltezi o stradă care era în perfectă stare de funcționare, care nu avea o groapă, care avea canalele la nivel cu strada, care era PERFECTĂ!!! ??? Cum este posibil să spui că asfaltezi străzile x și y și acum să pui utilajele fix pe strada ta?

Votați-l pe Gutău! Va fura în continuare pentru că trebuie terminat și blocul de pe Morilor nr 6, început pe numele fiului său, Vlad Gutău (iar îl bagă in față, Vlad Gutău fiind de fapt cu jocurile de noroc, nu construcțiile), iar în Troianu casa cu piscină, tot a lui. Să nu uităm că Vlad Gutău „este” cel care la doar 20 de ani își făcea cartier rezidențial pe Morilor 32,  și lista poate continua..

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.