203 total views

Drăghici – „patronul Apelor”, deci propteaua lui Sandu (cum l-a catalogat presa națională) se pare că pierde teren în fața mai marilor lui de când a luat 7 ani cu executare, chiar dacă la ora actuală nu este o hotărâre definitivă.

A fost afișat pe site-ul ANAR anunțul de soluționare la contestația de selecție a dosarelor de concurs pentru postul de director ABA Argeș-Vedea, contestație care a rămas fără obiect, deoarece Victor Sandu și-a retras candidatura în temeiul art.39 din HG286, adică exact același art. pe care Moisescu l-a sesizat în contestație.

De frică și pentru că s-a dovedit că este în sfera penalului, Sandu bate în retragere și pierde retrogradare pentru ABA Argeș-Vedea.

Astăzi, începând cu orele 11.00, are loc propa scrisă, conform calendar de desfășurare, probă care se va finaliza la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești.

„Mă voi prezenta la concurs, am să dau bună ziua la comisie, îi voi întreba cine sunt, le voi spune că nu au cunoștiințele necesare să mă examineze și am să plec apoi direct la Parchet, unde am să depun plângere penală pentru situația creată„ spune Moisescu.

Vom reveni cu detalii pe care le vom prezenta exact din plângerea depusă de Moisescu la Parchet. Așteptăm doar ca cererea să fie oficial înregistrată!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.