Loading

…și ne referim la deputatul vâlcean PSD, Ovidiu Ștefan Popa, iar Valeriu Nicolae ne dă o mână de ajutor și ne face un rezumat al „evoluției” sale, un individ care a a juns în Parlamentul României candidând pe listele PSD, în 2016, din motive de…rudenie cu familia Rădulescu și nimic altceva. Vă mai spunem că activitatea lui parlamentară este una extrem de slabă, chiar invizibilă.

„În 2007, la 22 de ani, domnul Popa intră în PSD entuziasmat, probabil, de cinstea și profesionalismul care duhneau la PSD Vâlcea. Deja lucra pentru o firmă din Vâlcea. Firmă cu multe contracte cu statul. În același timp studiază, conform CV-ului, la TREI facultăți în Craiova, toate la cursuri de zi. Drept, Psiho-Pedagogie și ASE. E o mârlănie acolo, căci Psiho-Pedagogia este doar un curs, dar omul a intrat în PSD, nu vrea să se facă de rușine în fața restului de valori PSD-iste. Imediat ce termină facultățile devine jurist la firma în cauză, dar mai face (fără să termine) și un masterat tot la Craiova. Firma se duce în cap și înregistrează o datorie de 461.196 RON. Trece la altă firmă, acuzată de a fi o căpușă politică pentru CET Govora, unde este economist și apoi consilier juridic. Și firma asta se duce în cap, înregistrând o datorie de 923.351 RON. Este, ironic, cenzor la altă firmă de stat legată și ea de CET Govora care este desigur implicată în scandaluri de corupție și nepotism.

În 2015, domnul Ovidiu Popa este lovit de genialitate. În acest an de grație este consilier juridic la o firmă acuzată de a căpușa CET Govora, are propiul lui birou de mediator, este cenzor la altă firmă legată de CET Govora, este Secretar la un IFN și Președinte la alt IFN, se certifică ca Manager de Proiect și face un masterat la Sibiu. Muncă, muncă, dar și răsplată, așa că-și cumpăra două case, ca orice tânăr care a muncit pentru 8 ani doar cu și la stat.

În 2016, declară într-o vomitătură de ziar :” Prima facultate am făcut-o integral bugetată de stat, fiind bursier, ca şi primul master. A doua facultate, tot de stat, şi al doilea master, le-am urmat pe banii mei.”

Conform CV-ului, are un singur master. Firesc, omul, un profesionist care pe unde a lucrat a dus firmele în cap, ajunge consilier județean și apoi deputat pe listele PSD la 31 de anișori. De un an se oprișează pe dumneavoastră dintr-un Porsche Cayenne ca orice social democrat cinstit. Nevasta domniei sale este desigur, meritocratic, angajată tot la Parlament. Împreună primesc anual de la noi peste 200.000 RON căci, nu-i așa, merită. Este, firesc în comisia juridică de imunități și cea de stabilitate legislativă ca să ne simțim siguri că țara e pe mâini bune. Discursul lui de la Conferința PSD Vâlcea din 2020 este o dovadă a geniului agramat și pupincursit al domnului deputat și de răzbunare a domnului Freud”.

Hai, se poate! Data viitoare fără ei!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.