Loading

Poliţiştii din Alba au făcut o descoperire macabră. Au găsit capul, picioarele şi mâinile unui cadavru, împrăştiate lângă o cale ferată din apropiere de Aiud, potrivit România TV. Părţile corpului, aflate în stare avansată de putrefacţie, aparţin unei farmaciste care era dată dispărută din noaptea de 19 octombrie.


O femeie de 63 de ani din Alba, farmacistă de profesie, era dată dispărută din 19 octombrie. Aceasta se întorcea cu trenul de la rude, din Maramureş, când a dispărut fără urmă.
Luni, poliţiştii din Alba au descoperit capul, mâinile şi picioarele din corpul femeii, împrăşiate pe o rază de 30 de metri, lângă calea ferată din apropiere de Aiud.
“S-a stabilit identitatea cadavrului. Este vorba de farmacista care a dispărut pe data de 19 octombrie din trenul care circula de la Ulmeni la Alba Iulia. Continuă acţiunea de căutare a celorlalte fragmete din cadavru. A fost deschisă o anchetă. Capul, mâinile şi picioarele găsite se află în stare avansată de putrefacţie şi prezintă urme de muşcături de animale sălbatice. Deocamdată nu se ştie cum a murit femeia”, a declarat la România TV purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan.
Sursa: RomaniaTV

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.