47 total views

Gutău Mircia a fost ales primar al Râmnicului. Dacă i s-a permis să participe la alegeri și a primit cele mai multe voturi, atunci, drept este ca Gutău Mircia să ocupe fotoliul de primar al Râmnicului ca rezultat al alegerilor care au avut loc în 5 iunie 2016.

Dar, la fel de adevărat este și că, dacă nu ai fost învestit încă oficial în funcția de primar, nu poți să îți însușești această calitate, cu toate drepturile ei. Să afirmi că Gutău Mircia a fost, în perioada în discuție, consilierul viceprimarului Vețeleanu Eusebiu este o minciună pe care nu o crede nici măcar un câine maidanez. Cine își poate imagina un Gutău Mircia care a stat cuminte, atent și ascultător în spatele lui Vețeleanu Eusebiu când acesta a ținut o ședință sau a facut o vizită de lucru în teren? Crede cineva că poate exista, undeva-cândva, o situație în care Gutău Mircia să-i fie consilier, în orice formă posibilă, lui Vețeleanu Eusebiu?

Vă provoc să lăsați un comentariu astfel:

DA – dacă sunteți de părere că Gutău Mircia a fost cu adevărat consilierul lui Vețeleanu Eusebiu..
NU – dacă credeți că Gutău Mircia a fost primarul de facto al Râmnicului și în acea perioadă iar varianta oficială “consilierul lui Vețeleanu Eusebiu” a fost numai o proastă acoperire..

Distribuie, să-și dea cu părerea și alții! 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.