340 total views

Luni seara, Biroul Organizatiei Orasenesti Ocnele Mari a PSD, si-a dat demisia in bloc, dupa ce a aflat ca actualul primar al orasului, Petre Iordache, a batut palma cu PSD.

Costi Radulescu

Presedintele Organizatiei PSD Ocnele Mari, Remus Sasu, a fost pana ieri, 29 februarie, candidatul la functia de primar al orasului.

Astazi, 1 Martie, candidatul PSD pentru primaria Ocnele Mari este Petre Iordache, actualul primar, care pana ieri era inregimentat la PNL.

La aflarea vestii, membrii Biroului Organizatiei PSD Ocnele Mari s-au intalnit de urgenta si au demisionat in bloc, acestia fiind solidari cu presedintele organizatiei, Remus Sasu.

Vom reveni cu un material mai amplu in editia de maine, 2 martie

Distribuie

Un comentariu

  1. Care Organizatie? Biroul era format din 4 membri : Remus Sasu, Radulescu Nicoleta, Vali Dirinea si Ancuta Vasile .Asta este organizatie ? Restul erau ALDE SI UNPR . Remus Sasu din orice punct de vedere este perdant . Trebuia sa faca echipa cu actualul primar si sa se bata pentru functia de viceprimar dar a refuzat . Este inca tanar si in 4 ani din postura de viceprimar avea destul timp sa se pregateasca pentru primar . Asa ca…. tot Iordache va iezi primar pentru ca este in functie si are prima sansa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.