176 total views

…pentru că la noi colcăie gunoaiele prin toate cursurile de apă, prin toate văile, câmpiile și dealurile județului, dar dvs nu faceți altceva decât să înregistrați la OSIM sintagma „Vâlcea, cel mai frumos județ din România”

Topologul

uitați că avem:

– drumuri județene pe care îți rupi mașina;

– orașe care nu au canalizare și rețea de apă;

– avem școli care nu au grup sanitar și care nu au autorizații de funcționare;

– avem sedii de primării care arată jalnic;

– în municipiu avem străzi care nu au canalizare;

– avem comune la propriu murdare, pline de gunoaie;

– stațiunile Voineasa, Olănești, Govora, Ocnele Mari au mari probleme administrative lipsându-le chiar și cele mai elementare lucruri și clar nu mai punem în discuție că primarii acestor orașe adminsitrează foarte prost aceste stațiuni;

…cu toate acestea jurnalistul care v-a inspirat a scris numeroase articole și a promovat că Vâlcea este cel mai frumos județ din România. Și asta este strict problema lui să scrie ce vrea, cum vrea ori să inducă cititorul în eroare dacă vrea prin articole atractive, dar mincinoase.

Așadar, una este să scrie un jurnalist opiniile proprii și alta este să te inspiri, tu președinte de județ, de la un jurnalist plătit de toți pesediștii și să-i copiezi sintagma ireală.

Să vă împrospătăm memoria stimate președinte Rădulescu…

…și începem prin a vă aduce aminte care este cea mai mare problemă a județului care face să dispară sintagma „Vâlcea, cel mai frumos județ din România” și să promovam și noi sintagma „Vâlcea, cel mai prost administrat județ din România”.

Constantin Rădulescu conduce județul Vâlcea din iunie 2016, cu o infatuare fără margini și astăzi ne demonstrează încă o dată acest lucru prin noua inepție.

„Vâlcea, cel mai frumos județ din România!”

Măldărești 

Și începem cu groapa de la Măldărești care face prăpăd, poluează olfactiv zeci de kilometri în jur, anulând practic toate frumusețile naturale ale zonei, iar cursurile de apă din zonă sunt și astăzi, la 2 ani de la închidere, poluate și prezintă un pericol. Ce a făcut conducerea județului în acest timp pentru a remedia situația și pentru a preveni alte pericole? Nimic! Județul nu a făcut nimic să rezolve bomba ecologică de la Măldărești, această pată de urâțenie și miros ingrozitor pe obrazul regiunii Horezu.

Acum, la genral, foarte mulți cetățeni ard gunoaiele în curte, iar fumul toxic din arderea deșeurilor se degajă în fiecare localitate din județ. Mirosuri greu de suportat te întâmpină peste tot în județ. Drumurile sunt mărginite de gunoaie aruncate la întâmplare, iar pe câmpiile județului ai impresia că s-au cultivat PET-uri și pungi de plastic. În râuri avem mai multe gunoaie decât pește. Noroc cu ploile, cu inundațiile, așa reușim să exportăm gunoiul din județ direct în Dunăre.

O mai mare prostie nici că a existat pe meleagurile vâlcene. Domnule Rădulescu, ne facem de râs, în stil mare. Ne înregistrăm marca “Vâlcea, cel mai frumos județ din România” și gata! Avem cel mai frumos județ din România pentru că avem marca. Alt județ nu mai poate “pretinde” acest titlu. Cascadorii râsului, nu alta. Râd și curcile de noi.

Eșecul SMID – de 10 ani nu reusim sa cheltuim 35 de milioane de euro, asigurați de UE, și să ne facem o groapă de gunoi

Cu alte cuvinte, aveți bani europeni și vă uitați la ei că nu știți să-i folosiți, incompetența în CJ e la ea acasă. Noi nu avem o groapă de gunoi, oamenii aruncă zilnic deșeurile pe toate văile și toate râurile. Unde se mai colectează, încă, deșeurile, se duc la sute de kilomerti, iar oamenii plătesc aproape cele mai mari prețuri din țară. Din cauza asta, cei mai mulți renunță și le dau foc sau le aruncă pe malurile apelor ori chiar direct în natură, pe câmp sau în pădure, dar avem de astăzi marcă înregistrată OSIM – „Vâlcea, cel mai frumos județ din România”, deși el este înnecat în gunoaie.

Dar, dacă-l întrebăm pe președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, ne-ar spune “cel mai frumos județ din România”, iar noi am i-am spune că este înfrumusețat cu munți de gunoaie aruncate peste tot, munți de gunoaie aruncate în minunatele cursuri de apă, splendidele văi, trainicii munți..

Când vă treziți din halucinațiile astea, pe care voi le numiți “administrație publică” ?

Mai gândește cineva, undeva, în instituțiile statului?

Coșmarul continuă la.. “Vâlcea, cel mai prost administrat județ din România”

Pentru alte exemple deschideți acest link – http://www.pescardinbarca.ro/2016/04/gunoaiele-sufoca-valea-oltului.html

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.