278 total views

Reprezentantele Organizației de Femei a Partidului Democrat Liberal Vâlcea au participat la Consiliul Național de Coordonare al Organizației de Femei PDL.

Evenimentul s-a bucurat de prezența unor invitați din conducerea Partidului Democrat Liberal, astfel alături de doamna Cristina Trăilă, președintele Organizației de Femei a PDL, au fost prezente doamna Andreea Paul Vass, prim-vicepreședinte al PDL, doamna Sulfina Barbu, vicepreședinte, doamna Oana Badea, secretar general OFPDL.

Consiliului de Coordonare al Organizației de Femei a PDL s-a desfășurat în prezența tuturor președintelor de organizații județene și a invitaților , unde doamnele democrat liberale au discutat despre prioritățile organizațiilor de femei, în principal despre mobilizarea pentru alegerile europarlamentare.

Având în vedere tematica Consiliului de Coordonare, reprezentantele organizațiilor județene au prezentat acțiunile desfășurate la nivel județean, cât și situația cu membrele din organizațiile județene plecate la alte partide.

„Partidul Democrat Liberal și-a întregit, sâmbătă, odată cu alegerile din cadrul OFPDL Argeș – ECHIPA. Spre bucuria mea, Organizația de Femei a PDL Argeș a fost și va fi condusă de o femeie respectabilă, implicată și puternică în persoana doamnei Olimpia Doru, căreia îi urez mult succes în continuare. După alegerea Biroului Județean al OFPDL, a avut loc Consiliul Național de Coordonare al OFPDL, eveniment în cadrul căruia am prezentat activitățile desfășurate și cele viitoare ale Organizației de Femei a PDL Vâlcea. Totodată vreau să comunic faptul că una din principalele teme dezbătute a fost mobilizarea pentru alegerile europarlamentare. Referitor la migrarea către alte partide a membrelor OFPDL, Vâlcea s-a numărat printre județele care nu prezintă acest fenomen!”, a declarat doamna Iuliana Moise, președinte OFPDL Vâlcea.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.