135 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 30 martie – 3 aprilie, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate 7 avarii la reţeaua de apă pe str. Calea lui Traian – bl. S9, Intrarea Albinei nr. 2, Bulevardul Nicolae Bălcescu – Liceul Chimic, Şt. Vodă inters. Spl. Independenţei şi Şt. Vodă nr. 105, 133 şi 322.

LUCRĂRI DE BETONARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Carol I, Digului, Ştirbei Vodă şi Bogdan Amaru, fiind folosiţi 4 mc de material.

ÎNLOCUIRI DE BRANŞAMENTE FINALIZATE. S-au finalizat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor, precum şi de execuţie a conectării reţelei de apă PEHD cu cea existentă OL pe str. Digului.

ÎNLOCUIRE REŢEA. Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă OL159 şi de executare a legăturii noi PEHD DN 200 pe str. Carol I, intersecţie cu Splaiul Independenţei. S-au înlocuit 40 ml ţeavă PEHD Dn 160 mm şi a fost amenajat trotuarul pe str. Carol I în vederea readucerii acestuia la starea iniţială, fiind montate pavele.

LUCRĂRI DIVERSE. A fost înlocuit un branşament de apă potabilă la Lic. Chimic, pe str. Nicolae Bălcescu, fiind executat un branlament provizoriu; în contextul realizării conexiunilor POS, au fost pregătite poziţiile pentru executarea branşamentelor provizorii pe str. Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în  Ostroveni, Centru, Zăvoi, 1 Mai şi Petrişor; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost ridicat la cotă un cămin de canalizare în zona Nord la bl. B1/I; a fost ridicat la cotă un cămin de canalizare pe str. Depozitelor nr. 9 şi a fost montat un capac canalizare compozit şi o piesă suport din beton armat; au fost terminate lucrările de curăţare a Iazului Morii din parcul Zăvoi; a fost montată o piesă suport din beton armat cu capac carosabil compozit pe str. Rozelor; au fost sudate capacele de canalizare pe str. A. Sacerdoţeanu.

115 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 115 apometre, fiind întocmite şi un număr de 23 documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.