63 total views

În primul rând, să înveţe să devină supus, să-şi antreneze spatele în plecăciuni adânci în faţa mai marilor de la partid, să mintă şi să dispreţuiască electoratul, să fie un suporter al gerontocraţiei de partid. Cam puţine opţiuni şi extrem de nesănătoase pentru tineri.

Apariţia PMP a descătuşat energiile tinerilor atât la nivel naţional, cât şi în judeţul Vâlcea. Existenţa unui partid bazat pe profesionalism şi principii morale, a reprezentat pentru tineri o şansă pe care aceştia nu au dorit să o rateze. De aceea, majoritatea membrilor PMP sunt tineri profesionişti ce fac pentru prima dată politică în viaţa lor şi care au ca scop desţelenirea acestui ogor plin cu pălămidă – politica românească.

În vizitele din judet am observat bucuria reală cu care tinerii ne întâmpină şi dorinţa lor de a se înscrie în rândurile PMP pentru a-şi promova idealurile.

Revoluţia morală în politica românească nu o pot face decât tinerii al cărui vârf de lance este PMP-ul, singurul partid care le permite o exprimare reală şi conştientă.

Susţinând PMP-ul, tinerii îşi vor împlini visurile şi vor ajuta această ţară să iasă la liman din mlaştina în care se zbate acum.

 

Distribuie

Un comentariu

  1. Sustineti PMP pe 25mai,impreuna putem ridica Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.