209 total views

Alo, aloo, DSP-ul…

Televiziunea VL 1 nu îndeplineşte condiţiile legale de funcţionare!!! Angajaţii şi invitaţii televiziunii mai au un pic şi vin cu pamperşii la pachet, pentru că noul patron refuză să-şi plătească datoriile către societatea care i-a închiriat spaţiul, drept urmare conducerea nu mai permite accesul la punctele sanitare din clădire.

Fac pe ei, oameni buni!

Teodor Florescu, regele deşeurilor de la Urban, se plimbă în maşini scumpe, în locaţii de vis, dar nu-şi plăteşte autorizaţia pentru reînfiinţarea punctului sanitar, transformat în arhivă şi nici salariile angajaţilor. Societatea, în spaţiul căreia funcţionează televiziunea, i-a pus în vedere noului administrator Florescu că-i va tăia accesul la punctele sanitare şi să-şi ia autorizaţiile necesare. A trecut un an şi pe noul administrator îl doare’n cot.

După ce şi-a lăsat angajaţii fără salarii timp de şase luni, mai nou îi umileşte lăsându-i şi fără budă. Halal patron, halal bărbat, halal afacerist…IH,IH, IH… Direcţia Sanitară şi ITM ar trebui să ia la purecat actele firmei şi să facă un desant la faţa locului… că nu se mai poate. Un butic amărât nu primeşte aviz de funcţionare dacă nu are un punct sanitar, iar ditamai televiziunea, care-şi obligă angajaţii şi invitaţii să facă pe ei, nu păţeşte nimic. Partea frumoasă, în toată măgăria asta, e că doar reporterii au parte de situaţia asta de rahat, conducerea televiziunii, staful, cum s-ar spune, a inchiriat un spaţiu, pe str. Regia Maria, racordat la toate facilităţile secolului XXI. Fraierii au rămas la cucuiata în condiţii mai proaste ca-n Evul Mediu. Parol, atunci nu existau blocuri cu 7 etaje şi dacă-i apuca durerea de stomac ajungeau lejer în fundul curţii, de la etajul 7 e mai greu să scapi cu lenjeria curată şi demnitatea ,,întreagă”. Reporterii şi cameramanii mai ,,tari” la stomac folosesc budele instituţiilor unde-şi fac ştirile sau la Ariel, dacă li se permite. Primul gunoier al judeţului ar trebui să înţeleagă situaţia şi să intre în legalitate, că doar din gunoi, din deşeuri a făcut şi face purcoiul de bani.

Vom ţine ,,cazul” deschis în aşteptarea măsurilor legale ale DSP, care-şi poate desfăşura controalele fără teamă, pentru că nu are cine să-i ,,toace”…reporterii sunt primii binefeciari ai controalelor.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.