Loading

…din partea PSD, pentru că președintele acestei structuri politice, Constantin Rădulescu, a ieșit public cu anunțul și astfel a dat ca sigur numirea pe care nimeni de la centru nu are cum să o refuze.

Așadar, în urma „consultării” tuturor membrilor Biroului Permanent al PSD Vâlcea, șeful pesediștilor „a fost” mandatat în unanimitate pentru a face propunerile (adică singur a decis pe cine va numi!) pentru funcțiile de prefect și subprefect ale județului Vâlcea. În acest sens, a transmis conducerii centrale că  Alin VOICULEȚ se încadrează foarte bine pentru funcția de prefect și Florentina CĂLIN pentru funcția de subprefect. Alin Voiculeț are 46 de ani, este economist de profesie, iar în prezent ocupă funcția de director general al CAS Vâlcea, instituție în care lucrează de peste 22 de ani.

Florentina Călin are 45 de ani, este de profesie jurist, a lucrat peste 13 ani în cadrul unei societăți care își are sediul în Râmnicu Vâlcea, dar și în cadrul unei primării din județul Vâlcea, în prezent fiind inspector social superior la AJPIS Vâlcea. Așadar, deși se vehiculau nume precum Remus Grigorescu sau Florian Marin, și în ciuda anumitor altor argumente, pe care nu le vom enumera, alegerea PSD Vâlcea este una potrivită și care dă o speranță că listele viitoare (consilieri locali, județeni, parlamentari) pot fi schimbate, nu completate, cu nume noi.

Acum, liberalii pe lângă faptul că nu văd cu ochi buni această alianță, pentru că Rădulescu ia cam tot și ei mai mult nimic, scăzându-și vizibilitatea în județ și nu numai, sunt convinși că până în primăvară vor „divorța”. Mulți dintre ei sunt supărați și pentru faptul că Argeș a reușit „să iasă” din protocol, deși CJ este PSD, prefectul județului va fi de la PNL – avocatul Perianu Radu, numit în funcție în 22 octombrie 2021 și care va rămâne în continuare. Aici, cineva a avut un cuvânt de spus, un cuvânt pe care ar fi putut să-l aibă și pentru Vâlcea, dar există o „incompatibilitate” la centru…

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.