122 total views

Alegerile din PSD Vâlcea ce trebuiau să aibă loc vineri 31 iulie a.c., au fost faultate de decesul deputatului Aurel Vlădoiu. Liderul interimar al partidului, deputatul Constantin Rădulescu a fost obligat să amâne alegerile pentru preşedinţia partidului, pe care le organizase în regim de urgenţă, din cauza decesului celui mai logeviv parlamentar vâlcean. Aurel Vlădoiu avea o vechime în PSD de peste 20 de ani şi trei mandate de deputat.

CRAurel Vlădoiu l-a lăsat pe Costi Rădulescu fără alegeri

Fostul deputat a murit luni dimineaţa după o suferinţă infernală, colegii de partid simţindu-se obligaţi să-şi arate respectul prin prelungirea perioadei de doliu.
Dacă la momentul anunţării datei alegerilor, racolarea primarilor a fost lăsată în seama fratelui său Lucian Rădulescu, astăzi de dimineaţă Constantin Rădulescu a sunat personal o parte din primarii invitaţi în fugă la şedinţa de alegeri pentru a-i informa că planul a picat. Vinerea trecută i-a sunat să-i invite la şedinţă, luni i-a sunat să stea acasă. O parte din primarii PSD i-au comunicat că refuză să participe la parodia lui de alegeri.
Primarul comunei Tomşani, Dumitru Pearcu, a afirmat că este nedemocratic şi că nu aşa se stabilesc nişte alegeri şi deşi are 12 consilieri din 12 (PSD) a primit doar cinci delegaţii. Pe deasupra, se vorbeşte în rândul pesediştilor vâlceni locali, dar şi din teritoriu că Bălceştiul ar veni la şedinţă cu 40 de delegaţi, în timp ce Drăgăşaniul cu doar 15, lucru care a deranjat anumiţi preşedinţi de organizatii din teritoriu.
Dacă va fi aşa, Rădulescu va umple sala numai cu ei, nici nu mai are nevoie de cei care au refuzat invitaţia. Acţiunea din Bălceşti se datorează pentru faptul că interimarul i-a promis responsabilului zonal, Giovani, fie funcţia de secretar al partidului, fie un loc pe listele parlamentare. Cei racolaţi habar nu au că sunt câte patru, cinci pe loc, deputatul împărţind funcţiile ca pe bomboanele de Crăciun. Momentul adevărului va veni după alegeri, atunci deziluzia va fi maximă şi injurăturile inutile.
Deşi foarte mulţi membrii pesedişti ştiu că la Vâlcea, în teritoriu, alegerile de preşedinţi de organizaţii nu au avut loc în toate filialele, la Bucureşti se ştie că din data de 19 iulie acestea sunt încheiate. Toată graba pentru marea şedinţă care ar fi trebuit să aibă loc, vineri 31 iulie, a fost creată doar pe minciuni, minciuni spuse de interimarul Rădulescu la Bucureşti. Duminică la sărbătoarea comunei Tomşani, deputatul Constantin Rădulescu a fost însoţit doar de şoferul personal care a declarat că echipa nu-i este alături deoarece sunt pe teren. Ne întrebăm…care teren?…Alegerile în teritoriu sunt încheiate din 19 iulie…!!!
Şi totuşi, la cât de mare este disperarea să pună mâna, fraţii Rădulescu, pe acest partid, să sperăm că alegerile au fost amânate datorită decesului deputatului Vlădoiu, că în spate nu se ascunde altceva şi că mai există un gram de decenţă în aceşti indivizi

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.